fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra Cornerflagget okt 2016

Månedsbrev fra Cornerflagget okt 2016

  • 03-10-2016

Da var september over, og det har vært mye fint og varmt vær. Vi har vært mye ute i barnehagen, og hatt noen flotte turer i nærmiljøet. Vi har kommet i gang med faste aktiviteter, og jobbet med tema vennskap. Kjekt å se at barna tar godt i mot de nye på avdelingen, og at nye vennskap dannes.
Vi har også hatt tema ”Lyden av vann". Vi har lest boken ” Det regner, sier Nora”, og lært diktet Regn av Sigbjørn Obstfelder. Det var kjekt for barna å dra til byen og å være med og markere Obstfelder sitt jubileum. Det var en gøy og våt fornøyelse.

I uke 38 hadde vi brannvernuke i barnehagen. Da snakket vi om brann i samling, og hva vi skal gjøre når brannalarmen går. Barna vet godt hva de skal gjøre når brannalarmen går.

I oktober starter vi opp med tema Thorbjørn Egner. Thorbjørn Egner sin litteratur er en del av vår kulturarv. Vi gleder oss til at hele barnehagen skal jobbe med dette tema gjennom hele året. På Cornerflagget startet vi opp med Jumbo for de yngste og Hakkebakkeskogen for de eldste. Vi skal bli kjent med hvem Thorbjørn Egner var, og figurene i de ulike historiene.

Lanternefesten blir i år torsdag 3.nov. Fint om dere kan ta med syltetøyglass som vi skal lage lykter av.

Vi ønsker at dere jevnlig sjekker kassene til barna for skiftetøy.

Er det noe dere lurer på, er det bare å ta kontakt.

Hilsen
Tatiana, Jan, Inger Lise og Tone Merete.