fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Målgården informerer november 16

Målgården informerer november 16

  • 28-10-2016

Vi er snart ferdig med oktober og ønsker november velkommen. Vi har hatt en kjempefin måned på Målgården med solfylt og mildt høstvær. Det har resultert i at vi har vært mye ute.

Med 3-5 åringene har vi jobbet med Kardemomme by. Vi har lest og dramatisert, og vi hører og ser det igjen i leken blant barna. Vi har også sunget sanger fra historien og lært oss Kardemommeloven. Barna er veldig ivrige og motiverte når vi skal ha samlingsstund og de lærer fort. Det er flott å se alt det positive som kommer frem når vi jobber med temaet.

1- og 2-åringene har blitt kjent med Brumlemann fra Hakkebakkeskogen. Barna koser seg i samlingsstunder og viser entusiasme og glede.

På avdelingen vår henger det ulike høstbilder som barna blant annet har malt. Alle er kjempefine. Vi har også laget litt som er hemmelig. Dette skal dere få mulighet til å kjøpe på lanternefesten. Da vi lager til en liten ”kunstutstilling”. Pengene går til Shaheen, fadderbarnet vårt, og et annet veldedig formål som ikke er helt bestemt ennå.

Vi fortsetter med det samme temaet, som nevnt ovenfor, de tre neste ukene i november. I slutten av måneden begynner vi med juleforberedelser.
Praktiske opplysninger

Som informert om tidligere skal det være observasjon i barnehagen i uke 45 og 46 i prosjektet ”Rett hjelp tidlig”.
Brukerundersøkelsen starter 1/11 og vi oppfordrer alle foreldre/foresatte til å delta. Den varer til 30/11. En besvarelse pr. familie.

Lanternefest i barnehagen er lagt til torsdag 3. november. Vi møter kl. 18:00 på Fritidsgården og går samlet ned til barnehagen. Der vil det bli salg av lapskaus, saft og kaffe. Kunst som barna har laget blir det også salg av. Dere finner informasjon på hjemmesiden og på tavlen i garderoben. Der henger det også påmeldingsliste.

Planleggingsdag fredag 18. november. Barnehagen er da stengt.

Vi har faste aktiviteter til og med uke 47. Fra og med uke 48 starter vi med juleforberedelser. Dere trenger ikke å ta med sekk i desember. Se månedsplan for mer informasjon om de ulike dagene.

Det er snart tid for foreldresamtaler. Vigdis og Silje skal ha samtaler med dere i uke 46. Det kommer opp tider om ikke så lenge i garderoben. Skriv dere opp.

Hilsen Pål, Wenche, Vigdis og Silje.