fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra Cornerflagget okt 2016

Månedsbrev fra Cornerflagget okt 2016

  • 31-10-2016

For en nydelig høst vi har hatt her i Stavanger, solskinn og milde dager. Vi har naturlig nok derfor vært mye ute i barnehagen, og hatt noen flotte turer i nærområdet.

Tema Thorbjørn Egner ser ut til å fenge barna. 3-5 åringene har om Hakkebakkeskogen, og 1- 3åringene om Jumbo. Vi har nå blitt kjent med disse historiene, og det viser igjen i leken til barna. Når vi er på tur i skogen, er det alltid kjekt å leke at vi er i Hakkebakkeskogen. Da er mange Klatremuser og Mikkel Rever som lusker rundt i skogen.
Det er en annen avdeling som har Jumbo som tema, og har dramatisert denne historien på fellessamling. Da ser vi at de yngste barna gjenkjenner historien, og synes det er kjekt å se den på fellessamlingen.

I november fortsetter vi med Jumbo og Hakkebakkeskogen. I slutten av november starter vi med juleforberedelser. Faste aktiviteter vil utgå i slutten av måneden og desember. Da trenger dere ikke ha med sekk i barnehagen.

3.november er det lanternefest i barnehagen. Da møtes vi på fritidsgården, for å gå i lystog ned til barnehagen. Vi har i den siste tiden laget kunst som dere kan få kjøpe på lanternefesten. Pengene vil gå til fadderbarnet Shaheen.

Som informert om tideligere vil det i forbindlese med prosjektet, Rett hjelp tidlig, bli foretatt observasjoner i barnehagen. Dette vil skje i ukene 45 og 46.
Brukerundersøkelsen starter 1.nov og avsluttes 30.nov. Vi oppfordrer alle til å delta på denne.
Planleggingsdag fredag 18.nov. Da er barnehagen sten
gt.

Mer informasjon om aktiviteter i hverdagen står på månedsplanen. Den ligger på hjemmesiden, og henger på tavlen på avdelingen.

Hilsen
Jan, Inger Lise, Tatiana og Tone Merete.