fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra 16. meteren desember - 16

Månedsbrev fra 16. meteren desember - 16

  • 30-11-2016

Hei alle sammen!

Nå er november snart over, og desember står for tur. Vi har jo hatt fokus på historien om "Jumbo som dro ut i verden" i to måneder nå. Det har vært en historie som har fenget hele barnegruppa. I samlingsstund sitter barna så konsentrerte, og deltar aktivt i historien og sangene vi har sunget. I måltidene er det ivrige samtaler om Jumbo. Vi har vært på tur i skogen å leitet etter Jumbo, og alle dyrene han treffer på.

Desember er en litt annerledes måned. Vi går vekk fra faste aktiviteter denne måneden. Så barna trenger ikke ha med seg tursekk. Vi skal bake, lage julegaver, synge julesanger, lage julepynt, Lucia feiring og nissefest. Vi ønsker å skape en koselig førjulsstemning på avdelingen, slik at barna skal få oppleve glede, fellesskap og bli kjent med juletradisjoner og julesanger.

På lucia feiringen er dere foreldre invitert til frokost i barnehagen.Fint om barna er i barnehagen til kl 08:00. På nissefesten kan barn ha med seg nisselue eller andre jule klær. Se mer informasjon på nettsiden, og tavla.

I desember skal vi ha ekstra fokus på sangene "Musevisa", og "På låven sitter nissen". Vi henger opp bilder av sangene på veggen, og tar de frem både i samling og andre aktiviteter. Vi skal synge andre sanger som: Et barn er født i betlehem, O jul med din glede, Santa Lucia, Jul i svingen, nå tennes tusen julelys.

Vi skal trekke julekalender. Barna får hengt opp hvert sitt hjerte med dagens tall og bildet av seg selv i vinduet. Hver fredag samles vi fellessamling på stadion og har adventsamling.

I desember er det kaffe til dere foreldre på avdelingen, forsyn dere med en kopp på vei til jobb.


Datoer å merke seg:
Fredag 2 desember skal 3-åringene på kirkebesøk.
Tirsdag 6 desember og mandag 12 desember er det langåpent til kl 19 for de som er påmeldt.
13 desember er det lucia frokost.
20 desember er det nissefest for barn og personal i barnehagen.
21 desember skal 3-åringene på julekonsert.
I romjulen er det innskrenket åpningstid den 27, 28, 29 og 30 desember er det åpent fra 07:30- 16:30.
02. Januar er det planleggingsdag.

Er det noe dere lurer på, bare ta kontakt med oss!


Vi ønsker dere alle en fin julehøytid.

Hilsen fra Kristine, Grete, Hanne og Fadi