fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra 16-Meteren, januar-17

Månedsbrev fra 16-Meteren, januar-17

  • 02-01-2017

Godt nytt år! Håper dere alle har hatt en fin julefeiring.

Desember var en koselig måned på avdelingen. Selv om det er en litt annerledes måned, med mye gøy på programmet, har vi og hatt fokus på å skape en koselig førjulstid med rom for mye lek og kos. Veldig kjekt at dere hadde anledning til å komme å spise frokost sammen med oss på luciadagen.

Ellers har vi bakt julekaker, sunget julesanger, og trukket kalender. Barna har laget gaver til dere foreldre, som de syns var stor stas å ta med hjem i juleposen. Vi har hatt nissefest, der selveste nissen kom på besøk med en liten gave til alle. Og 3 åringene har vært i kirken, og på julekonsert i konserthuset.

Nå i januar starter vi opp med faste aktiviteter med en gang, så husk tursekk nå på torsdag.
Vi har jo Torbjørn Egner som tema i hele barnehagen. Nå fremover vil vi ha fokus på «Hakkebakkeskogen», og sangen «Dyrene i Afrika». Fra «Hakkebakkeskogen» har vi valgt ut kapittelet der Mikkel Rev jager Klatremus opp i treet. Vi tilpasser historien til aldersgruppen. Sangen om dyrene i Afrika møter vi på mange spennende dyr, og dette vet vi at fenger barna. Vi vil ha samlingsstund, formingsaktiviteter og andre aktiviteter knyttet til tema i hverdagen. Og ønsker at dette skal vise igjen på avdelingen.

Før jul kjøpte vi inn litt nye leker til avdelingen, alltid kjekt med noe nytt. Vi ønsker og å gjøre litt om på lekerommet, som til nå har vært brukt til duplolek. Vi har kjøpt inn nytt småbord og stoler, og vil ta inn litt dukker, og koppestell som kan være med å bidra til mer rollelek.

Christian og familien skal flytte, og derfor slutte i barnehagen. Vi ønsker dere lykke til videre.
Fatin starter opp i arbeidspraksis på 16-Meteren nå i januar. Vi gleder oss til å bli kjent med henne.

Da ser vi frem til et nytt år sammen med dere, og deres søte små. Kom til oss om det er noe dere lurer på.
Hilsen Kristine, Grete, Fadi og Hanne.