fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Målgården informerer mars

Målgården informerer mars

  • 28-02-2017

Vi ønsker den første vårmåneden velkommen.

I januar og februar har vi jobbet med historien om Karius og Baktus. Vi har lest og dramatisert historien. Barna har også vært med på å dramatisere og noen av barna har vært med på fellessamling og hatt skuespill for barn og voksne. Barna har blitt godt kjent med innholdet og det viser igjen i hverdagsleken. Det er veldig fascinerende med tannbørste, borr, tenner, osv.

Vi hadde et veldig kjekt karneval med sang, dans, katta i sekken og deilig mat. Barna var flotte i sine kostymer! Det var stor stas og alle hadde det veldig kjekt.

Den neste måneden skal vi fortsette med Karius og Baktus. Vi føler ikke at vi er helt ferdig med temaet og merker at barna engasjerer seg og er interessert i det vi holder på med. I slutten av måneden trekker vi også inn påsken i aktivitetene våre.

Naturligvis kommer vi også til å snakke om årstiden våren og forandringer i naturen fremover. Når vi jobber trekkes alle fagområdene inn i hverdagsaktivitetene våre. De ulike fagområdene kan dere lese om i årsplanen. Dette er også noe som preger samlingsstundene våre.

Barna har i lang tid spurt om vi kan ha lekedag i barnehagen der de kan ta med seg sin egen leke. Det har vi tenkt at vi skal nå. Barnet kan derfor ta med seg en leke i barnehagen torsdag 16. mars. Vi tillater ikke sverd, våpen osv. Kjempeflott om dere merker leken med barnets navn.

Praktiske opplysninger:
Tirsdag 14. mars kl. 15:00 til 17:00 inviterer vi til markering av Barnehagedagen. Vi ønsker velkommen til en koselig ettermiddag med blant annet underholdning fra barna. Mer informasjon kommer.

Onsdag 22. mars skal 3-6 åringene på påskevandring i Gausel kirke. Vi skal møte kl. 09:00. Vi går fra barnehagen senest kl. 08:30. Barnet må derfor være i barnehagen denne dagen i god tid før dette tidspunkt. Enda tidligere hvis barnet skal spise frokost i barnehagen.

Tirsdag 28. mars kl. 10:30 kommer Barnas Musikkteater som skal ha konsert i barnehagen for barn og personal. Det gleder vi oss veldig til!

Vårhilsen fra
Pål, Wenche, Vigdis og Silje.