fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra Cornerflagget mars 2017

Månedsbrev fra Cornerflagget mars 2017

  • 01-03-2017

Hei!

Da var vinteren over, og våren står for tur.

Vi har de siste månedene hatt historien om Karius og Baktus. Det er en historie som har fenget barna i alle aldersgrupper. Det viser igjen i leken på avdelingen, det er ofte noen som leker tannlege eller er Karius og Baktus. Barna er også opptatt hva som er sunt for tennene våre å spise, og at det er viktig å pusse tennene. Vi har hatt ulike formingsaktiviteter knyttet til tema. Det er noe barna synes er kjekt. De er opptatt av at vi henger det på veggen slik at alle kan få se.
I samling med de eldste barna har vi hatt litt om rimeord. Det er nå flere barn som er opptatt av hvilke ord som rimer.

Karnevalet i barnehagen var veldig gøy. Alle fikk kle seg ut, og synes det var veldig kjekt. Det at Karius og Baktus kom på besøk syntes de var morsomt, og noen litt skummelt. Selv om det bare var noen voksne som hadde kledd seg ut.

De neste månedene skal vi ha Kardemommeby og sangen Dyrene i Afrika som tema. De yngste skal jobbe mest med Dyrene i Afrika, mens de eldste skal bli bedre kjent med folkene som bor i Kardemommeby. Det blir også naturlig at vi snakker om den nye årstiden, og at vi i slutten av måneden starter med påskeaktiviteter.

Praktiske opplysninger:
14.mars markeres barnehagedagen i hele landet. I den forbindelse inviterer vi foreldre, søsken og besteforeldre til feiring i Gauselbakken. Arrangementet starter kl 15 og varer til kl 17. Mer info kommer.

22.mars skal 3 – 6 åringene på påskevandring i Gausel kirke. Dette starter kl 09.00, så barna må være i barnehagen kl.08.30 denne dagen.

28. mars kommer Barnas musikkteater til oss og skal holde konsert. Forestillingen heter Akustiske stemmer – Et spennende møte med de kjente norske barnesangene.

Er det noe dere lurer på, eller vil gi tilbakemelding på, er det bare å ta kontakt.

Hilsen
Silje, Inger Lise, Tatiana og Tone Merete.