fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Cornerflagget april 2017

Månedsbrev Cornerflagget april 2017

  • 03-04-2017


I mars startet vi opp med nye tema på avdelingen, Kardemommeby og sangen dyrene i Afrika. De eldste barna har Kardemommeby som tema, og blitt kjent med historien om røverene. Kardemommeloven har vi også lært. Barna er enige at det er en viktig lov også for oss i barnehagen.

De yngste barna har lært de første versene dyrene i Afrika. De liker godt å synge ojajaja ohaha…
Disse temaene skal vi fortsette med å jobbe med etter påske.

Mange barn ønsker å ta med seg leker i barnehagen. Vi har regel om at det ikke er lov å ha med private leker på avdelingen. Siste fredag i måneden, 28. april, skal vi ha lekedag på avdelingen. Da kan barnet ha med en leke hjemmefra i barnehagen.

Nå står påske for tur. På avdelingen har vi pyntet med påsketegninger, og vi er i gang med å lage påskepynt. For noen uker siden var 3 – 6åringen i Gausel kirke på påskevandring. Da fikk de være med på å oppleve de forskjellige dagene i påsken. En spennende måte å formidle påskebudskapet på.

Takk for at så mange tok seg tid til å komme på barnehagedagen. En kjekk ettermiddag sammen med dere foreldre. Barna gledet seg veldig til å synge for dere, og jeg synes de var gode.

Tirsdag 4. april blir det felles påsketur til fritidsgården. Der skal vi ha ulike leker, og grille pølser til lunsj.
Fredag 7. april inviterer vi dere foreldre til påskefrokost på fellesrommet kl.8.00. Håper dere har anledning til å spise sammen med oss før dere drar videre på jobb.

10. og 11. april er det innskrenket åpningstid, 7. 30 – 16.30. Onsdag 12. april er barnehagen åpen fra fra 07.30 til 12.00.

Det er nå vår i luften. Det kan derfor være lurt å gå gjennom klærne til barna. Ta gjerne med vårdress og lettere sko.

Er det noe dere lurer på, er det bare å ta kontakt.

Hilsen
Silje, Inger Lise, Tatiana og Tone Merete.