fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Målgården mai 2017

Månedsbrev Målgården mai 2017

  • 28-04-2017

I april har vi jobbet med Hakkebakkeskogen og påske. Barna har blitt godt kjent med innholdet i historien og det går igjen i hverdagsaktivitetene og i leken. Vi ser at barna lever seg inn og tar de ulike rollene med en gang. Barna har også blitt godt kjent med sangene til Hakkebakkeskogen.
I begynnelsen av april var det påske som var temaet. Vi var på påskevandring i kirken, sang påskesanger og laget påskepynt. Takk for at dere kom på påskefrokost. Det var en koselig morgenstund med herlig frokost.

Våren er kommet og det nyter vi i Gauselbakken, selv om temperaturen lar vente på seg. Vi har vært mye ute. Barna er blitt veldig gode til å gå i ulendt terreng og glad i å gå på tur. De eldste viser at de har veldig god kontroll på kroppen sin og de yngste er også blitt veldig gode. Øvelse gjør mester.

I mai skal vi fortsette å jobbe med Hakkebakkeskogen og vi skal blant annet ha formingsaktiviteter knyttet til temaet. Vi skal snakke om 17. mai og øve på 17. mai sanger. Vi gleder oss til å gå på besøk til Dronningåsen tirsdag 16. mai og feire sammen med dem. Det kommer til å bli en fin dag. Sangene vi øver på er: Alle fugler, Kom mai du skjønne milde, Hvor hen du går i li og fjell, Norge i rødt hvitt og blått og Ja, vi elsker dette landet. Sangene henger vi opp i garderoben.

Praktiske opplysninger:
Onsdag 3. mai skal 3-6 åringene på teaterstykke om Karius og Baktus i Stavangeren. Vi er så heldig at en far i barnehagen har klart å skaffe billetter til oss. Det er vi veldig glade for. Vi gleder oss. Vi blir hentet med buss i barnehagen kl. 09:10. Barna må derfor være i barnehagen senest kl.09:00.

Tirsdag 16. mai tar vi 17. mai feiringen på forskudd i barnehagen. I år er det vi som skal på besøk til Dronningåsen barnehage. Det gleder vi oss til. Vi starter feiringen med å gå fra barnehagen kl.09:30. Vi går i tog opp til Fritidsgården der vi møter Dronningåsen barnehage. Sammen går vi tilbake til Dronningåsen. Vi skal feire og kose oss sammen med kjekke aktiviteter.

23. mai blir det overnatting i barnehagen for ABC-gjengen. Det kommer eget infoskriv om dette. Vi gleder oss.

Det er snart tid for foreldresamtaler for de av dere som ønsker det. Det blir hengt opp en oversikt i garderoben med tider.

Minner om planleggingsdag fredag 26. mai. Barnehagen er da stengt.

Husk at barna må ha med seg vann i sekken på turdager. Selv om det er lov å ha med Smoothie og Biola, er det viktig at barnet får med vann som tørstedrikk.


Vårhilsener fra Pål, Wenche, Vigdis og Silje.