fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra Tverrliggeren, mai 2017

Månedsbrev fra Tverrliggeren, mai 2017

  • 28-04-2017

Hei alle sammen. Da er april på hell og vi ser frem mot en varmere vår. Vi startet april med kjekke påskeaktiviteter, vi sådde karse og laget påskepynt. Vi hadde en fin fellestur til fritidsgården og påskefrokosten med dere foreldre er alltid en koselig begivenhet. Vi får gode tilbakemeldinger om at dere og setter stor pris på frokostene våre. Etter påske fortsatte vi med tema Karius og Baktus, nå er det bare å glede seg til vi skal gå å se forestillingen den 3. mai. Busser henter oss kl. 0910, så barna må være i barnehagen i god tid før det. Dette gjelder barna fra 3-6 år. Det var kjekt at så mange av dere hadde anledning til å komme på foreldremøtet.

I mai fortsetter vi med tema Karius og Baktus, i tillegg blir det våren og 17. mai vi snakker om. Sanger vi skal øve på er: Alle fugler små de er, Blomster små, Hvor hen du går i li og fjell, Tenk at nå er dagen her og Nasjonalsangen. Den 16. mai har vi aktivitetsdag sammen med Dronningåsen barnehage, i år er det vi som blir invitert til dem. Da går vi i tog fra barnehagen kl. 0930 til fritidsgården og treffer dem der, deretter fortsetter toget til Dronningåsen hvor vi har forskjellige aktiviteter. Vi regner med at det i god 17. mai tradisjon blir servering av både pølser og is. Ta med flagg til barna, og vi setter pris på at dere skriver navn på. Vi har vært mye ute etter påske og hatt fine turer. Selv om det ikke har vært så mange grader, varmer solen godt når den titter frem. Barna er ennå mer aktive ute nå når de ikke trenger så mange lag med klær, de leter etter insekter og plukker blomster. Leker som Haien kommer, rødt lys og alle mine kyllinger er populære aktiviteter.

Fredag 19. mai skal vi ha lekedag på Tverrliggeren, da har barna med seg en leke hjemmefra. Dette er noe barna har spurt etter, så det er viktig å huske på at barna får med seg en leke denne dagen.

Den 23. mai skal ABC-gjengen overnatte i barnehagen. Det er en tradisjon vi har hatt i alle år, og en stor begivenhet for barna.

Den 24. mai har vi bestilt opplegg på fritidsgården, da får vi komme inn til dyrene og mate dem. Simen forteller oss om dyrene og til slutt blir det tur for de som vil i tilhengeren til traktoren. Dette er for mange et av årets høydepunkt.

Den 26. mai er det planleggingsdag, da er barnehagen stengt. Ellers blir det en del fridager i mai, vi ønsker dere noen fine helger og en god 17.mai feiring med barna. Vi minner og om dugnad den 4. og 10. mai. I løpet av mai setter opp tider for foreldresamtaler i garderoben for de som ønsker det . Hvis det ellers er noe dere lurer på er det bare å spørre.

Med vennlig hilsen Isabel, Ester, Liv, Aimee og Ragny