fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra Cornerflagget mai 2017.

Månedsbrev fra Cornerflagget mai 2017.

  • 02-05-2017

I april har vi i tillegg til tema om Kardemommeby, hatt om påske. De eldste barna var på påskevandring i Gausel kirke, der de fikk kjennskap om de forskjellige dagene i påsken. Vi har alle laget påskepynt. Formingsaktiviteter er noe de fleste barna på avdelingen synes er kjekt. Det var også spennende å følge med på om karsen de sådde startet å spire. Kjekt at så mange tok seg tid til å spise påskefrokost i barnehagen. Barna synes det er stas at mor eller far kommer i barnehagen.

I mai vil nå ha fokus på 17 – mai feiring. Vi skal synge sanger, fargelegge det norske flagget og ha aktivitetsdag sammen med Dronningåsen barnehage. 16.mai er vi invitert til Dronningåsen barnehage. Vi møtes på fritidsgården for å gå i felles tog til barnehagen. Der skal vi ha leker og vi håper på is og pølser. Barna kan ha med flagg denne dagen, som det er lurt å merke med navn.
Disse sangene øver vi mest på: Alle fugler, Ja, vi elsker, Norge i rødt, hvit og blått, Tenk at nå er dagen her. I tillegg øver vi på heia rop.

Det vil være naturlig at vi ser på hva som skjer i naturen, nå som det er vår. Finne insekter og kryp, plukke blomster og være mer ute i barnehagen. Vi skal også jobbe videre med kardemommeby. Nå skal vi høre om hva som skjedde på byfesten i Kardemommeby.

23. mai er det overnatting i barnehagen for ABC – gjengen. Det gleder de seg til. Mer informasjon kommer.

I løpet av mai får dere tilbud om foreldresamtaler. Det vil bli hengt opp liste med tidspunkt i garderoben.

26. mai er det planleggingsdag. Da er barnehagen stengt.

Ta gjerne med solkrem, slik at vi kan smøre barna.
Hilsen
Silje, Tatiana, Inger Lise og Tone Merete.