fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Tverrliggeren juni 2017

Månedsbrev Tverrliggeren juni 2017

  • 31-05-2017

Da var mai over, og tenk at nå er det offisielt sommer. Mai har suset avgårde, og vi har en kjekk måned å se tilbake på. Selv om vi enda har Karius og Baktus som tema, har 17. mai hatt stor fokus på Tverrliggeren denne måneden. Vi har snakket mye om 17. mai og hvorfor vi feirer denne dagen. På veggen har vi hengt opp selvlagde flagg og maiblomster, sammen med bilder av kongefamilien, bunader og alt som hører en 17. mai feiring til. Vi har øvd på 17. mai sanger til den store gullmedaljen, og ikke minst har vi gått i tog. Først øvde bare avdelingen, før hele barnehagen gikk i tog til Fritidsgården for å treffe på Dronningåsen barnehage og korpset. Det var stas, og Dronningåsen hadde laget til en kjempe kjekk aktivitetsdag med mange kjekke aktiviteter. Til slutt fikk vi pølser, is og medalje.

I starten av måneden var 3-6 åringene så heldige å få være med på forestilling av Karius og Baktus. Vi har og hatt opplegg på Fritidsgården med omvisning av dyrene, før en tur med traktoren. Det er alltid like gøy, og Simen som viser oss rundt kjenner de fleste til nå.

ABC-gjengen har fått seg en tur til Dalsnuten og hatt overnatting i barnehagen. Mye spennende, og de snakker mye om alt de får oppleve og at de snart skal begynne på skolen.

Juni kommer til å bli en innholdsrik måned det og. Tverrliggeren starter måneden med sykkeldag. Da får barna ha med seg sykkel hjemmefra, og så sykler vi på formiddagen. Husk hjelm.

juni er det sommerfest i barnehagen fra kl 15-17. Da har vi øvd på en sang vi skal fremføre, før ABC-gjengen skal fremføre Stopp ikke mobb for oss. Det blir og markering av den flotte ABC-gjengen vår. Ta med grillmat, så griller vi og koser oss sammen.

juni drar hele barnehagen avgårde til Fugleparken på Hove med buss. Da har vi med oss grillmat, og så kan barna ha med seg noe godt i sekken. Denne årlige turen gleder store og små seg til hvert år.

I uke 26 starter vi opp med sommerbarnehage, da har vi ulike tema hver uke. Vi har innskrenkede åpningstider i uke 26,27 og 28. Da har vi åpent fra kl 07.30-16.30.

Fint hvis dere kan ta med hjem vinterdresser og vintersko. Så kan dere ta med solkrem (krysse fingrene for at vi får brukt for den).

Ellers er det bare til å spørre oss hvis det er noe dere lurer på.

Klemmer fra Ragny, Aimee, Ester, Isabel og Liv.