fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Målgården oktober 2017

Målgården oktober 2017

  • 29-09-2017

Vi er snart ferdig med september og ønsker oktober velkommen. Vi har hatt en kjempefin måned på Målgården med solfylt og mildt høstvær. Vi har vært mye ute og hatt mye god lek med hverandre og sammen med de andre avdelingene.

I september har vi hatt fokus på tilvenning og vennskap. Barnegruppen har blitt mer og mer kjent og tryggere på hverandre. Det er fint å se hvor gode de er med hverandre og at de er opptatt av at alle skal ha noen å leke sammen med. Både små og store hjelper hverandre, enten det er å gi en spade til en venn eller å hjelpe en venn som har falt av sykkelen.

Det var kjekt at så mange av dere kom på foreldremøtet. Det setter vi stor pris på.

Vi skal nå fortsette å jobbe med Thorbjørn Egner og bli bedre kjent med Jumbo som dro ut i verden. Vi skal også jobbe med temaet høst og begynne å jobbe litt med temaet kroppen vår.

Førskolegruppen er godt i gang. Det var veldig kjekt når den startet. Tenk å være de eldste i barnehagen. Det er stas det.

Praktiske opplysninger

Prajakta skal ha arbeid og språkpraksis hos oss. Hun starter mandag 2 oktober. Det gleder vi oss til. Ta godt i mot henne.

Vi ber om at dere leverer inn syltetøyglass slik at vi kan pynte de til lanternefesten. Vennligst merk de med navn.

Lanternefest er torsdag 02.11. Informasjon kommer.

Vennligst merk klær og utstyr med navn.

Det er viktig at barnet har med seg vann som tørstedrikk på tur. Barnet kan ha med smoothie også. Når det begynner å bli kaldt i været, kan det være godt å ha med varm drikke som kakao, varm saft e.l.

Hilsen Pål, Wenche, Vigdis og Silje.