fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra 16-Meteren, oktober- 17

Månedsbrev fra 16-Meteren, oktober- 17

  • 30-09-2017

Hei alle sammen! Da var vi klar for en ny måned her på 16. Meteren.

I september har vi hatt fokus på tilvenning, vennskap og familie. Det har gått veldig fint, og barna har funnet seg godt til rette i barnehagen, og blitt godt kjent med rutiner.

Vi har hatt et flott vær, så vi har lekt mye ute. Vi ser at barna liker seg veldig godt ute, og hele uteområdet blir godt brukt. Vi startet opp med faste aktiviteter. Dette har gått veldig fint, og barna storkoser seg i de ulike aktivitetene som turdager, morgentrim og fellessamling. Vi har også vært på noen kjekke turer til fritidsgården og lekeplassen.

I uke 38 hadde vi brannvernuke. Vi snakket mye om brannalarmen, og hvor vi skulle gå når den gikk. Brannalarmen gikk to ganger, og det gikk veldig fint. Det var ingen barn som ble veldig redde.

Veldig fint at så mange kunne møte opp til foreldremøtet!

Nå i oktober skal vi ha tema: Thorbjørn Egner "Jumbo som dro ut i verden", vennskap. Historien handler om Jumbo som er en bitteliten elefant som så gjerne ville se seg rundt om i verden, og en vakker dag så rømte han fra Berit og forsvant ut av døren for å gi seg ut på ferden. Dyr er jo noe som fenger barna. Vi skal synge sanger om dyra i historien, ha formingsaktiviteter, samlingsstund, turer, annen fysisk aktivitet knyttet til tema.

I november begynner Ewen på 16. meteren. Vi gleder oss til å bli kjent med han, og hans familie.

Praktisk informasjon:
Ta en titt i ekstratøy boksen. Ha klær som passer til årstiden.

2. November er det lanternefest i barnehagen. Fint om dere tar med syltetøyglass som barna skal male på til festen.

Er det noe dere lurer på, er det bare å ta kontakt med oss.

Hilsen Hanne, Grete, Kristine og Fadi.