fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Tverrliggeren oktober 2017

Månedsbrev Tverrliggeren oktober 2017

  • 02-10-2017

Hei alle sammen, nå er september over og det har vært en koselig måned med fokus på tilvenning og vennskap. Det har vært viktig for oss at den nye barnegruppen skulle få tid til å bli kjent med hverandre og rutinene vi har på avdeling. Det er herlig å se hvor godt barna går sammen og vi ser samarbeid, lek og omsorg på tvers av aldersgruppene.
I september har vi fått gått på noen fine turer, hvor destinasjonen har vært ett sted i nærmiljøet. Barna har vært flinke til å gå på tur og vi ser frem til å ta de med på lengre turer i fremtiden. I september kom det mye fint vær og det utnyttet vi til det fulle med fine dager ute.

Det var kjekt at så mange av dere kom på foreldremøtet, det setter vi veldig pris på.

Fokus for oktober blir å jobbe med Thorbjørn Egner og bli bedre kjent med alle de spennende karakterene som lever i kardemomme-by. Vi har valgt å ta utgangspunktet i de første 2 kapitlene nå i førsteomgang. Vi vil også ha fokus på tema høst og jobbe videre med vennskap og kroppen vår.

Førskolebarna har kommet godt i gang, og ABC gjengen vil forsette med spennende turer og opplegg fremover.

Praktisk informasjon:
Takk til alle som har markert sekkene med navn, dette gir oss mye bedre flyt under tur dagen. Vi hadde satt stor pris på om dere som ikke har gjort det, kunne merket ute-tøy med navn også.
Sjekk skifte skuffen, nå kommer den gode kalde tiden og da er det ekstra viktig at barna har nok skift i barnehagen.

Når barna er ute på tur er det helt greit at de har med seg smoothie eller noe varmt i koppen, men det er veldig viktig at barna har med seg vann som tørsteslukker også.

Hilsen: Ragny, Aimee, Ester og Frank.