fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra Cornerflagget nov 2017

Månedsbrev fra Cornerflagget nov 2017

  • 31-10-2017


Da var oktober over, og november står for tur. Vi har hatt en fin høstmåned, og vi har vært mye ute i barnehagen. Barna trives godt ute, både i uteområdet i Gauselbakken og ute på tur. Når de er på tur er det alltid kjekt med pinner. Noen bygger hytter, noen bruker de som fiskestenger og de yngste synes det er stas å bare ha en pinne i hånden.

Vi har kommet godt i gang med temaet vårt om Thorbjørn Egners bok om elefanten Jumbo. Det er en bok som fenger alle aldersgrupper. De yngste er opptatt de forskjellige dyrene som Jumbo møter. De eldre har snakket om at det er trist for Jumbo at ingen av de andre dyrene vil være sammen med han. Vi også lært noen nye sanger, blant annet Amandus er en dokkemann. I november skal vi fortsette med Jumbo og i tillegg skal vi ha kroppen som tema.

De siste ukene har vi hatt flere formingsaktiviteter på avdelingen. Vi har samlet blader ute i barnehagen, og sammen laget barna et høsttre som henger på avdelingen. Barna har også laget kunst som dere kan få kjøpe på lanternefesten.

Lanternefesten er torsdag 2.nov kl.18. Da møtes vi på fritidsgården og går i lystog ned til barnehagen. Her blir det mulighet til å kjøpe barnas kunst og lapskaus. Inntektene går til fadderbarnet vårt Shaheen, og et annet veldedig formål.

Isabel har sakt opp sin stilling i Gauselbakken. Vi ønsker lykke til med nye utfordringer.

Minner om planleggingsdag fredag 17.nov. Da er barnehagen stengt.

Vi håper dere alle setter av tid til å delta på årets brukerundersøkelse som varer ut november.

Ta kontakt hvis dere lurer på noe.

Hilsen Tatiana, Inger Lise, Isabel og Tone Merete.