fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra Målgården

Månedsbrev fra Målgården

  • 03-01-2018

Godt nytt år! Håper dere alle har hatt en fin julefeiring.

Vi hadde en fin og koselig desember på Målgården. Den var preget av mye forventninger til julen. Vi kom tidlig i gang med baking av julekaker som vi fikk kost oss med i dagene frem mot jul. Barna var ivrige og synes det var stas å lage «hemmeligheter», juleposer og julepynt. Trekking av kalenderen var veldig koselig og vi så at barna synes det var spennende å se hvilke «oppgaver» de skulle gjøre. Boken vi leste i denne julen var «24 dager til Jul», den likte de veldig godt.
De eldste barna var på kirkebesøk og julekonsert med symfoniorkesteret. Det er stas.

Luciafrokosten/feiringen gikk også veldig fint, mye god mat som Merethe laget i stand. Vi klarte å gå rundt til alle avdelingene til tross for is på bakken :) og flott nissedans med ABC-gjengen fikk vi også se. Vi setter pris på at så mange kunne komme.

Nissefesten er som alltid høydepunktet i barnehagen. Barna får kle seg ut som nisser og vi spiser grøt. Men det er alltid like spennende om nissen kommer på besøk, og det gjorde han. Alle fikk hver sin pose med noe godt oppi. Kjempegøy!

I januar vil vi jobbe med Kardemomme by igjen. Denne gangen vil vi bli litt mere kjent med Politimester Bastian. Men vi vil selvfølgelig også treffe på flere av de andre kjente personene i fortellingen. Vi gleder oss til å jobbe mere med denne kjekke historien fremover. Vi vil synge sanger, lage rim og ha ulike formingsaktiviteter knyttet til temaet.
Vi kommer også til å jobbe mere med/om kroppen vår.

Ellers starter vi opp igjen med faste aktiviteter, så husk å ta med sekk på turdagene.

Vi har vært så heldige å få penger fra barnehagen, som skulle gå til leker på avdelingene. Vi har derfor kjøpt inn blant annet mere lego, spill(Villkatten), doktorsett, småbiler, nye bøker osv.

Vil minne dere på å kikke ekstra i kassen med skiftetøy for å sjekke at der er nok tøy. Fint om der er fleece og ull til barna.

Vi gleder oss til å ta fatt på et nytt år sammen med dere. Er det noe dere lurer på så bare kom til oss og spør.

Hilsen Wenche, Pål, Prajakta, Silje og Vigdis