fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Målgården informerer februar

Målgården informerer februar

  • 31-01-2018

I januar har vi jobbet med historien om Politimester Bastian i Kardemomme by. Vi har lest og blitt bedre kjent med figurene i historien. Barna har blitt godt kjent med innholdet og det viser igjen i hverdagsleken. Vi holder også på å lage kikkerter som Tobias i tårnet også har.

I uteaktivitet har vi hatt sporløype med temaet. Det fenger barna og de er engasjerte i oppgavene de får.

Barna er også opptatt av Kardemommeloven: Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre hva man vil. Barna er opptatt av at vi alle skal være gode og snille med hverandre.

Den neste måneden skal vi fortsette med Kardemomme by. Videre vil tema være kroppen vår og vinter som årstid. Når vi jobber trekkes alle fagområdene inn i hverdagsaktivitetene våre. De ulike fagområdene kan dere lese om i årsplanen. Dette er også noe som preger samlingsstundene våre.

Praktiske opplysninger:
Tirsdag 6. februar skal barna og personalet i Gauselbakken markere samefolkets dag. Vi skal sette opp lavvo i barnehagen, barna skal få kaste lasso og vi skal selvfølgelig joike. Til lunsj skal vi kose oss med finnbiff.

På forhånd skal vi snakke med barna om samene, lage sameflagg og andre ting som representerer samene. Vi gleder oss!

Fredag 9. februar skal vi ha karneval i barnehagen. Barna kan kle seg ut og vi skal ha en festlig dag. Vi ber dere om at sverd, våpen og lignende blir liggende igjen hjemme. Vi gleder oss veldig til denne dagen!!

Prajakta skal fortsette på Målgården til april. Det synes vi er veldig kjekt.

Jon Magne som er 15 år, kommer onsdag, torsdag og fredag denne uken og skal ha utplassering på Målgården. Det blir stas med en ekte ungdom på avdelingen.

Hilsen
Pål, Wenche, Vigdis, Prajakta og Silje.