fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra 16-Meteren, februar-18

Månedsbrev fra 16-Meteren, februar-18

  • 01-02-2018

Hei alle sammen! Da var vi klare for februar på 16. Meteren.

Januar har vært en fin måned, vi var heldige som hadde snø i ei uke. Da var vi masse ute å rant på akebrett, lagte snømann og snøballer. Vi gikk på tur i akebakken, der storkoste barna seg! Vi håper på mer snø igjen. Vi hadde noen fine turer opp til fritidsgården og lekeplassen. Barna viser stor glede når vi er på tur, og er flinke til å bruke det omgivelsene har å tilby.

Vi har jo tema om Mikkel Rev og Klatremus. Dette ser vi har fenget barna i hverdagen. De synger sangene og snakker om bildene som henger på veggen. Barna gleder seg til samlingsstund, og er veldig engasjerte og deltakende. Vi ser at barna er veldig glad i de faste aktivitetene som morgentrim og fellessamling oppe på stadion, det er en ivrig gjeng som går opp i trappene opp til fellesrommet, og deltar aktiv i sang og dans.

Leken på 16. meteren har vært kjempe fin den siste tiden. Vi ser hvor stort utbytte de har av å bli delt inn i grupper. Barna er med på å påvirke hverdagen, de kommer inn på avdelingen å velger det de har lyst til å leke med. Enten er det bilkroken, kjøkkenkroken, dyrene eller bord aktiviteter. Uteområdet blir også godt utnyttet, barna vandrer rundt og liker seg i skogen, skuta, rutsjebanen eller sandkassen. Vi har nå noen 3- åringer på avdelingen. Da får de lov til å leke inne på lekerommet. Det er stas å få leke litt «alene». Inne på lekerommet har vi dukker, vogner, kjøkkenutstyr eller duplo.

I februar fortsetter vi med samme tema om Mikkel Rev og klatremus. Vi skal også markere samefolkets dag, og feire karneval.
I februar begynner Bjørn i arbeidspraksis på 16. meteren. Vi gleder oss til å bli kjent med han.

I uke 7 er det vinterferie. Det blir hengt opp lapp på tavla, fint hvis dere skriver opp om barna skal ha fri.


Praktisk informasjon:
Tirsdag 6. februar skal barn og personalet markere samefolkets dag.
Fredag 9. februar skal vi feire karneval i barnehagen.
Mer informasjon kommer.

Ellers vil vi be dere om å huske å merke barnas klær! Da er det mye lettere for oss å holde orden i garderoben, og se til at ikke noe klær forsvinner.
Er det noe dere lure på, er det bare å ta kontakt med oss.

Hilsen Grete, Kristine, Hanne og Fadi