fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra 16-Meteren, mars-18

Månedsbrev fra 16-Meteren, mars-18

  • 02-03-2018

Hei hei alle sammen!
Da var vi klar for den første vårmåneden, mars. I februar har det vært mye vær! Regn, vind, snø og kaldt. Men vi har fått lekt ute, og vi ser at barna trives ute. De løper ut i garderoben og finner frem skoene sine. Mange av barna har blitt veldig selvstendige i av å påkledning. Og alle deltar aktivt i å rydde på plass klærne sine, derfor står kanskje ikke skoene helt på riktig plass alltid. Vi ser at de yngste barna ble litt mer komfortabel med snø nå som vi fikk prøvd den ut litt over tid. Vi hadde en kjempe kjekk aketur borti akebakken, der alle barna syns det var veldig gøy med aking. Vi har lekt oss i snøen, laget snømann og snøballer og selvsagt smakt litt. Vi hadde en veldig fin tur i Gausel skogen hvor vi voksne dramatiserte historien om Klatremus og Mikkel Rev, etterpå fikk barna kle seg ut og leke historien, alle syns dette var gøy!

6.fabruar markerte vi samefolkets dag med lavo, lassokasting, joik og finnbiff til lunsj. Vi har og hatt karneval, stas og spennende med alle kostymene. Hele barnehagen samlet seg på Stadion der alle barna fikk komme frem å vist frem kostymet sitt. Det var sang, ballonger og dans. Vi avsluttet med boller med krem til dessert.

Vi avslutter nå tema om Klatremus og Mikkel Rev, og vil nå ha fokus på historien om Brumlemann som hjelper Bjørnemamma å vaske klær, men som ender opp med å bade selv. Temaplanen henger ute i garderoben for de som ønsker å ta en titt på hvordan vi skal jobbe med tema.

I uke 12 går vi ut av faste aktiviteter og har aktiviteter knyttet til påske. Minner om innskrenket åpningstid 26, 27 og 28 mars.

Bjørn har blitt godt tatt imot av alle barna på avdelingen. Han er en trygg voksen, som har blitt en populær lekekamerat.

Tirsdag 13 mars inviterer vi dere foreldre til å markere barnehagedagen sammen med oss fra kl. 15-17. Det blir underholdning fra barna, og kjøttboller, fiskekaker, grønnsaker og frukt på menyen.
Onsdag 21 mars dra hele barnehagen på påsketur. På denne dagen er det lov med litt ekstra godt i sekken. Mer informasjon kommer.
Torsdag 22 mars invitere 16-Meteren og Cornerflagget til påskefrokost oppe på Stadion kl.8-9.

Da ser vi frem til en fin måned på 16-Meteren, kom til oss om det er noe dere lurer på.

Hilsen Kristine, Grete, Fadi, Bjørn og Hanne.