fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Målgården april 2018

Målgården april 2018

  • 26-03-2018

Vi har hatt en fin mars måned på Målgården. Vi har jobbet med Hakkebakkeskogen den siste tiden og barna har lært seg innholdet i historien veldig godt. Vi har lært oss sanger, laget figurene i historien av magic-masse, hatt sporløype om Hakkebakkeskogen og jobbet med både motsetningsord og rim. Barna er kjempegode, og de husker godt og lærer veldig fort.

Vi har også jobbet med tema "Kroppen vår" og hatt fokus på det å sette grenser for egen kropp, og at det er min kropp. Vi har navngitt ulike kroppsdeler og prøver å gjøre dette så naturlig som mulig. Dette har gått veldig fint. Barna viser stor interesse.

De siste ukene er det påsken som har stått i fokus. Vi har laget påskepynt, sådd karse, vært på påskevandring i kirken og spist god frokost med dere foreldre. Koselig at så mange hadde anledning til å komme på påskefrokost. Det setter vi stor pris på.

Barnehagedagen var en fin dag. Så kjekt at dere kommer og feirer denne dagen sammen med oss. Det er stas for barna å opptre for foreldre og familie. Heldige med været var vi også.

Vi hadde en veldig fin påsketur til Fritidsgården med kjekke aktiviteter. Barn og voksne koste seg. Til lunsj smakte det godt med pølser som Merethe grillet til oss. Ekstra stas var det å kose seg med alt det gode som var med i sekken.

Praktiske opplysninger

Det er satt opp lekedag torsdag 12. april. Barnet kan få ta med seg en leke. (Ikke våpen, sverd, lekepistol o.s.v.). Fint om dere merker leken med barnets navn.

Onsdag 18. april skal vi til Fritidsgården på organisert opplegg. Vi skal få hilse på dyrene, være med å mate dyrene og kjøre traktor. Dette pleier å være veldig stas for barna, så det ser vi frem til.

Onsdag 25. april er det foreldremøte og generalforsamling i barnehagen kl. 19:00.

Vi er så heldige at vi har fått tildelt svømmekurs for ABC-barna våre. Hver fredag fra 6. april til 15. juni skal de få gå på svømmekurs i barnehagetiden. Det gleder vi oss til.

Vi ønsker alle en kjempefin påske.
Vårhilsener fra Pål, Wenche, Prajakta, Marius, Vigdis og Silje.