fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra 16-Meteren, mai-18

image

Månedsbrev fra 16-Meteren, mai-18

  • 30-04-2018

Hei igjen alle sammen!
April er straks over, og mai står for tur. April har vært en fin måned på avdelingen. Våren har kommet og vi har hatt lange lekedager ute i barnehagen. Endelig litt mindre klær og lettere sko! Vi hadde en flott omvisning på Fritidsgården hvor vi kom tett på dyrene. Vi fikk gi de innpåslitne geitene mat, vi holdt kyllinger og plukket egg hos hønene. Vi ser at alle barna trives med dyrene, og at de liker seg godt oppe på gården. Vi har hatt Brumlemann som tema to måneder nå. Vi ser at barna har blitt godt kjent med historien, sanger og klær og kroppsdeler vi har hatt fokus på. Barna har og selv fått badet, akkurat som Brumlemann i baljer inne på badet, dette var kjekt! 
Som det ble nevnt på foreldremøte blir det litt endring i personal. Kristine begynner på Cornerflagget onsdag 2.mai, da starter Benedicte på 16-Meteren. Vi gleder oss til å bli kjent med henne. Fra høsten av skal Hanne jobbe 40% på kontor, da begynner Martyna som er barnehagelærer på avdelingen. Var veldig kjekt at så mange hadde anledning til å komme på foreldremøte, og kjekt med alle de positive tilbakemeldingene. 
Nytt tema for de neste månedene er "Kardemomme by", med fokus på røverene; Kasper, Jesper og Jonathan. Sangen "vi lister oss så stilt på tå...". Vi vil og ha litt ekstra fokus på farger. 
Vi vil lade opp til 17.mai med å øve på 17.mai sanger, ha en liten formingsaktivitet og øve på å gå i tog. 16.mai vil vi ha aktivitetsdag sammen med Dronningåsen barnehage. Da går vi i tog sammen ned fra Fritidsgården, og har ulike aktiviteter her i barnehagen. Vi avslutter selvsagt med pølser og is. Barna må ha med seg flagg merket med navn. 
Det er dugnad for Målgården og Tverrliggeren 2 og 8.mai.
Vi har som dere vet hatt Torbjørn Egner som tema i snart to år nå, og ønsker å invitere dere til forstilling torsdag 7/6, så sett av datoen allerede nå! Forestillingen vil starte kl.15.30, og etterpå blir det grillfest. Arrangementet avsluttes kl.17.30. Mer informasjon om denne dagen kommer snart.
Så i forkant av forestillingen er det en del som må gjøres, så vi går ut av faste aktiviteter som turdag og kjøkkendag fra uke 21, se månedsplan. 
Det blir foreldresamtaler i uke 23. Det er Hanne og Fadi som har samtalene. Lapp blir hengt opp på tavla når det nærmer seg. 
Ta med solkrem til barna, vi håper på fint vær nå fremover!
Da ser vi frem til en ny måned her på 16-Metern. Ta kontakt om det er noe dere lurer på!
Hilsen Grete, Bjørn, Benedicte, Fadi og Hanne.