fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra cornerflagget mai 2018

Månedsbrev fra cornerflagget mai 2018

  • 01-05-2018

Hei alle sammen!

Endelig er våren her, og vi har kommet til mai måned. April har vært en fin måned her i barnehagen. Det er herlig å gå med lettere klær ute, og være mye ute i det flotte vårværet. 
I april var vi på omvisning på fritidsgården. Kjekt å få nærkontakt med dyrene som vi ser så ofte. Vi fikk holde kyllinger og gi geitene mat. Ekstra stats var det å få holde 3 dager gamle lam. Etterpå følgte vi lammene ut til deres første tur ute på marken.

Tema om røvene og tante Sofie og bakermester Harepus har vi hatt om i april. Vi har hatt ulike formingsaktiviteter knyttet til tema, lært historien og sunget sanger. Dette tema fortsetter vi med i mai/juni. Dette fordi vi på cornerflagget skal fremføre dette på forstilling i juni. 
Torbjørn Egner har vært felles tema for barnehagen i 2 år. Vi avslutter tema  med felles forestilling 7.juni kl15.30. 
Fra uke 21 går faste aktiviteter som tur og bakedag ut. ABC - gjengen skal ha opplegg på tirsdager og svømming på fredager. Vi skal bruke den siste delen av mai til forberedelser til forstillingen.

Første delen av mai vil vi bruke til å øve på 17 - mai sanger, høre om hvorfor vi feirer 17 - mai, øve på å gå i tog og fargelegge det norske flagget. 
16.mai har vi aktivitetsdag, og Dronningåsen barnehage kommer på besøk til oss. Vi møtes på fritidsgården og går i felles tog ned til barnehagen. Her har vi ulike leker, og avslutter feiringen med pølser og is.

Som nevnt på foreldremøte blir det endringer i personalet. Tonje skal ut i svangerskapspermisjon. 2.mai starter Kristine ( fra 16.m) på cornerflagget, hvor hun skal være frem til nytt barnehageår. I august starter Cathrine på avdelingen, og vi gleder oss til å bli kjent med henne.

Det blir foreldresamtaler med Tatiana og Tone Merete i uke 22. Det blir hengt opp liste med tider på avdelingen.

Vi håper på varmere vær og sol fremover. Gå derfor gjennom tøyet til barnet i barnehagen, og ta med klær som passer årstiden. Ta med solkrem som barnet kan ha i barnehagen.

Ta kontakt hvis dere lurer på noe.

Hilsen

Tonje, Inger Lise, Tatiana og Tone Merete.