fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev juni 2018

image

Månedsbrev juni 2018

  • 03-06-2018

Det har vært en kjekk mai måned på Cornerflagget. Vi var heldige med været. Det var mange varme dager med strålende sol. Plutselig kunne barna være ute bare i t-skjorte og shorts.

De første ukene var tema 17. mai. Vi har sunget vår -og-17 mai sanger, snakket mye om 17.mai feiring og øvd oss på å gå i tog. Den 16.mai feiret vi 17 mai på forskudd sammen med Dronningåsen barnehage. Vi møtte barna fra Dronningåsen barnehage på Fritidsgården og gikk i tog med korpsmusikk og sang. Etterpå hadde vi mange kjekke aktiviteter for alle aldersgrupper i vår barnehage. Vi spiste pølser og is. Barna fikk utdelt medaljer og storkoste seg.

ABC- gjengen var på kjempe kjekk tur til Dalsnuten. De hadde overnatting i barnehagen. Forventningene og spenningen var store, og det var stor stas å overnatte i barnehagen. Barna fra ABC synes at det er kjempe kjekt med svømming hver fredag og de har blitt veldig trygge i vannet. Vi ser at våre eldste barna er blitt veldig selvstendige og klare til skolestart. De gleder seg og snakker mye om det. Noen av barna gruer seg kanskje litt til å ta steget fra barnehagen og over på skolebenken men alle synes at det er veldig spennende å starte på skolen.

Vi vil takke for gode samtaler på foreldresamtalene vi nå har gjennomført.

I snart i to år har vi jobbet med fortellingene til Torbjørn Egner og som oppsummering av dette arbeidet skal vi ha forestilling 7 juni for dere foreldrene. Alle barna blir deltakere og de gleder seg masse. Forestillingen starter kl. 15.30 og etterpå blir det grillfest.

Cathrine skal starte å jobbe på Cornerflagget 15. august. Vi gleder oss til å bli kjent med henne.

Praktisk info:

07.06-forestilling av  Torbjørn Egner. Informasjon kan dere lese på tavlen.

08.06-sykkeldag på Cornerflagget. Husk å ta hjelm.

14.06-hele barnehage drar på sommertur til Hove fugleparken. Mer info om turen kommer.

20.06 og 22.06-besøksdag for nye barna som begynner i barnehagen.

Barnehagen skal males utvendig og innvendig. Vi ber dere foreldre å sjekke og merke barnas klær slik at det ikke forsvinner, når skal males inne. I uke 26 starter vi opp med sommerbarnehage, da har vi ulike tema hver uke:

Uke 26-sang og ringleker

Uke 27-idretsuke

Uke 28-sjøroveruke

Uke 29-forsker uke

Uke 30-naturuke/turuke

Uke 31-vannlekuke

Mer informasjon om temaene kommer. Vi har innskrenkede åpningstider i uke 26, 27, 28.Da har vi åpent fra kl. 07.30 til 16.30. Det vil alltid være voksne fra Cornerflagget tilstede hele sommeren. Silje og Marthe skal jobbe som ferievikarer i sommer. Dere har hilst på Marthe allerede. Hun jobbet av og til i barnehagen.

Det hadde vært fint dersom dere har med caps/solhatt og solkrem liggende i barnehagen, og gjerne sjekke at det er skifteklær som passer for mere varme dager fremover forhåpentligvis.

Vi gleder oss til sommeren, varmegrader og sommerferie og takker dere for ett fint barnehageår. Vi ønsker dere alle en riktig god sommer.

Sommerhilsen fra Inger Lise, Kristine, Tatiana og Tone Merete.