fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev oktober 2018

image

Månedsbrev oktober 2018

  • 30-09-2018

Hei hei
Da var den første høstmåneden over og vi går inn i en ny; oktober.  Denne måneden har vært preget av tilvenning og vennskap. Barna og de voksne har brukt tiden til å bli bedre kjent med hverandre og rutinene på avdelingen. Det er veldig fint å se hvordan små og store hjelper hverandre i hverdagen, f.eks når det gjelder av- og påkledning så liker de store barna veldig godt å hjelpe de yngre med å ta av sko/jakke o.l.
Det var veldig kjekt å komme i gang med de faste aktivitetene igjen. Vi har hatt noen fine turer både til fritidsgården og til skogen. De synes det er veldig stas å vise frem hva de har i matboksen sin på tur. De koser seg veldig mye med maten når vi spiser ute.
Førskoleklubben er også godt i gang, dette er noe barna har ventet og gledet seg mye til. Stas og være de eldste i barnehagen.
Veldig kjekt å se at så mange kunne komme på foreldremøtet.
Som vi nevnte på foreldremøtet skal vi i oktober og november jobbe med "Geitekillingen som kunne telle til ti" eventyret. Det blir mye fokus på tall/telling og de ulike dyra som er med i fortellingen. I tillegg skal vi også jobbe med kunst/kunstner. Barna skal vi kjent med Edvard Munch og et av hans malerier, vi har valgt "Pikene på broen". Vi skal da undre oss over hva kunst er, hva vi ser på bildet og kanskje barna skal få prøve seg på å lage sitt eget kunstbilde.
Lanternefesten blir i år torsdag 1.november, mere informasjon vil komme når det nærmer seg. Vi ber om at dere leverer inn syltetøyglass slik at vi kan pynte de til lanternefesten. Husk å merke de med navn.
Minner dere også på å ta en titt i kurvene/hyllene med skifteklær, barna trenger varmt tøy fremover, lurt å ha votter, luer, fleeze o.l. liggende i barnehagen.


Hilsen Pål, Wenche, Marius, Silje, Merethe og Vigdis