fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev november 2018

image

Månedsbrev november 2018

  • 29-10-2018

Da var oktober over, og den siste høstmåneden november står for tur. Så langt har høsten vært mild og fin. Vi har vært mye ute. Barna trives godt ute, både i uteområdet i Gauselbakken og ute på tur.

Vi har kommet godt i gang med temaet vårt om eventyret "Gullhår og de tre bjørnene" og maleriene av E. Munch. Vi dramatiserte eventyret i skogen, på avdelingen og på fellessamling. Det var stor suksess da voksne dramatiserte eventyret for barna i skogen!! Både store og små satt i ro hele underholdningen og klappet mye etterpå!!

De siste ukene har vi hatt flere formingsaktiviteter på avdelingen. Vi har samlet blader, greiner, nøtter og kongler på turen i Gauselskogen. Vi limte alt på et ark, slik at det ble "Eventyrskogen".  Barna har fargelagt kopier av bjørnsfamilie. Vi ser at barna er veldig inspirert av maleriene av E. Munch. Vi snakket om ulike følelser og ansiktuttrykk da vi jobbet med bildet "Skrik". Barna har laget kunstbilder til en "kunstutstilling".

Dette skal dere få mulighet til å kjøpe på lanternefesten. Lanternefesten er torsdag 1. november kl. 17.30. Da møtes vi på fritidsgården og går i lystog ned til barnehagen. Her blir det mulighet til å kjøpe barnas kunst og mat. Inntektene går til fadderbarnet vårt Shaheen.

I uke 45 blir det foreldresamtaler. Liste med tider henger på tavla.

Planleggingsdag fredag 16. november. Barnehagen er da stengt.

Vi fortsetter med det samme temaet de tre neste ukene i november. I slutten av måneden begynner vi med juleforberedelser. Tiden mot jul går fort. Vi gleder oss til en koselig førjulstid i barnehagen med baking, julemusikk og julesanger. Vi har faste aktiviteter til og med uke 47. Fra og med uke 48 starter vi med juleforberedelser. Barna trenger da ikke å ha tursekk.

Hvis barna skal spise frokost på torsdag, vår turdag, må de komme ikke seinere 08.30.

Fint om dere kan sjekke kassen med jevne mellomrom om det er nok ekstra tøy til barnet.

I november begynner Alvin. Vi gleder oss til å bli kjent med han.

Hvis det noe dere lurer på, er det bare å ta kontakt.

Med vennlig hilsen Hilde, Inger Lise, Tone Merete og Tatiana.