fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev for november

image

Månedsbrev for november

  • 30-10-2018

Hei hei

Da var også oktober måned over og vi går inn i en ny fin måned, november. Vi har hatt en fin måned hvor vi har jobbet med tema vårt eventyret om Geitekillingen som kunne telle til ti. Barna har vært ivrig med på samlingene vi har hatt, og de har vist at de er gode på å telle. Vi ser også at barna har tatt det med inn i leken både ute og inne.  Det er veldig kjekt å se.

Vi har vært mye på tur i skogen hvor vi har tatt med oss ting som blader, kongler, greiner, mose o.l.  tilbake til barnehagen og vi fikk laget et flott høstbilde. Barna synes det er veldig kjekt på turene vi har, og de synes det er veldig stas og få spise matpakken sin ute.

Kunst har vi også snakket om med barna, og det har vært god samtale rundt bildet som vi har av Edvard Munch, "Pikene på broen". De har undret seg over hva det er som skjer på bildet. Noen av tankene har vi begynt å notere ned på en plakat som vi har hengende på avdelingen.

I november fortsetter vi med det samme temaet, og kanskje barna skal få male sitt eget kunstbilde selv...

Vi håper flere av dere har mulighet til å komme på Lanternefesten 1.november kl 17.30. Pengene vi får inn her vil gå til fadderbarnet vårt og Stine Sofie stiftelsen. I år er det valgfritt hvor mye dere vil gi for det barna har laget, dere kan vippse eller ha kontanter med dere.

I slutten av måneden, fra uke 48, går vi ut av de faste rutinene og starter med juleforberedelser. Dere trenger ikke ta med dere tursekk på onsdagene.  Vi gjør klar avdelingen til desember måned og alt det som skal skje frem mot jul. Vi gleder oss til førjulskos med baking, julehistorier og sanger.

Det vil være foreldresamtaler i uke 46 og 48, der vil bli hengt opp lister med tider hvor dere kan skrive dere opp når det nærmer seg.

I ukene 46 -48 vil Tiril (elev) være hos oss igjen, det gleder vi oss til.

Vi ønsker Helene velkommen på avdelingen, hun startet 29.oktober.

Minner om planleggingsdag fredag 16.november, da har barnehagen stengt.

Eller vil vi be dere om å sjekke hyllene med jevne mellomrom og passe på at barnet deres har nok skiftetøy og varme klær for den tiden vi går inn i.

Bare ta kontakt dersom det er noe dere lurer på.

Hilsen Pål, Wenche, Marius, Silje, Merethe og Vigdis