fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra 16. Meteren, Januar- 19

image

Månedsbrev fra 16. Meteren, Januar- 19

  • 03-01-2019

Godt nyttår alle sammen! 

Håper dere har hatt en fin jul og nyttårsfeiring.

Desember var en koselig måned på 16. Meteren med aktiviteter som hører til jul. Vi har bakt pepperkaker som vi har kost oss med, laget julegaver, hørt på julemusikk og sunget julesanger. Hver dag fikk et barn henge opp en stjerne på himmelen, dette syns alle var veldig kjekt. Vi setter pris på at så mange kunne komme på Lucia frokosten!

Nissefesten var høydepunktet i desember ungene koste seg kjempe masse. Hele barnehagen var samlet oppe på stadion for en liten julesamling også fikk vi besøk av nissen som kom med en liten gave til alle sammen.  

Nå er vi klare for å starte opp med de faste aktivitetene igjen. Tema for januar og februar er eventyret  "Gullhår og de tre bjørnene", og kunstverk "Kvitebjørn kong Valemon" av Theodor Kittelsen. Vi har erfaringer med at dette fenger barna, og de synes det er spennende. Temaplanen blir hengt opp i garderoben. Nå skal vi begynne å spise suppe på tirsdager framover.

Vi vil takke alle som tok seg tid og svarte på brukerundersøkelsen. I år var det 16. Meteren som fikk høyest svarprosent, derfor får vi en liten premie. Da skal Merethe (kokk) diske opp noe godt som vi skal ha til lunsj. 

Nå som vinteren er her, håper vi på snø. Da skal vi finne frem akebrettene i barnehagen og på tur. Fint hvis dere ser i kassen til barna om det er nok tøy. 

Vi minner om feriereglementet: 

Alle barn skal ha minst 4 uker ferie i løpet av barnehageåret, hvorav 3 uker skal være sammenhengende, og tas mellom 1/6-14/8. Foreldre/foresatte skal innen 30. april gi beskjed om når de ønsker at barna skal ha sommerferie. Daglig leder kan gi dispensasjon etter begrunnet og tidsriktig forespørsel fra foreldre/foresatte. 

Da er vi klare for 2019, kom til oss om det er noe dere lurer på. 

Hilsen Grete, Maren, Benedicte, Ida, Hanne & Fadi