fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Januar 19 Målgården

Månedsbrev Januar 19 Målgården

  • 06-01-2019

Godt nytt år alle sammen.

Vi hadde en fin desember på Målgården med glade og forventningsfulle barn og voksne. Barna syntes det var stas å lage julegaver og julepynt til dere. Vi koste oss med julebakst, julesanger, julefortellinger og kalendertrekking. Høydepunktet var nok likevel nissefesten med besøk av nissen. Tenk, han kom til oss i år også. Det hadde vi ikke trodd i og med at han kom i fjor. 

En annen ting som var veldig kjekt, var rampenissen som hadde funnet veien til Gauselbakken. Han var litt av en fyr altså, som blant annet hadde fylt saft på vannflaskene våre og som hadde satt sjokoladepålegg på mattrallen. 

I januar skal vi jobbe med eventyr og kunst. De eldste skal bli bedre kjent med "Gutten som kappåt med trollet" De yngste skal bli bedre kjent med "De tre bukkene bruse". 

Vi skal også bli kjent med kunstneren Gustav Vigeland og noen av skulpturene hans fra Vigelandsparken. Monolitten og Sinnataggen er noe vi vil jobbe med. Vi skal prøve oss på å lage skulpturer og male bilder. 

I desember var vi så heldige å få penger fra barnehagen til å kjøpe nye leker for. Det ble vi kjempeglade for og vi har kjøpt inn nye bøker, lydbøker, bondegård og konstruksjonslek.

ABC-barna skal på svømming fra og med fredag 11. januar. Det synes vi er veldig kjekt at vi får til.

Minner om feriereglementet:

Alle barn skal ha minst 4 uker ferie i løpet av barnehageåret, hvorav 3 uker skal være sammenhengende og tas mellom 1/6-14/8. Foreldre/foresatte skal innen 30. april gi beskjed om når de ønsker at barna skal ha sommerferie. Daglig leder kan gi dispensasjon etter begrunnet og tidsriktig forespørsel fra foreldre/foresatte.

Spør om dere lurer på noe.

Pål, Wenche, Marius, Merethe, Vigdis og Silje.