fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Nytt år og nye muligheter

image

Nytt år og nye muligheter

  • 07-01-2019

Så er en hektisk desembervel overstått her i barnehagen, og det har vært en kjekk og opplevelsesfylt måned. Vi har hatt luciafrokost, nissefest med julegrøt, og besøk av den "forrektige" nissen, og tur i kirken. Vi har også hatt teaterforestilling, og det var kjempekjekt. Alle avdelingene har hatt 2 bakedager hvor di laget julekaker, og de smakte kjempegodt.  Jeg hadde med meg noen fra abc gjengen og bakte etter pepperkakebakesangen. Kan tro ungene ble overrasket, for det ble jo ikke pepperkaker ut av den oppskriften... Men, kakene smakte godt di, enn om noe søte. Men ikke rart det med en hel kilo sukker i :-)                

Nå i januar, er det tilbake til vante rutiner, dog med en forandring i matveien. Jeg vil hver tirsdag servere suppe til lunch. Det blir variasjon i hvilke supper jeg lager, og jeg vil også tilpasse suppen til de med eget kosthold pga allergier. Avdelingene fortsetter med bakedag annenhver uke, og nå vil de også lage hyppigere middagsretter. Ungene elsker å være med på kjøkken. Det smakes og eksperimenteres mens de lager diverse ting, og de er så stolte når de får spise det de selv har laget. Ellers er matvanene som før, med grøt 2 dager i uken, og varm lunch på fredag, i tillegg til lunch og fruktmåltid. 


Menyen i januar blir:

Uke 2: tirs: Aspargessuppe, fred: Helstekt laks

Uke 3: Tirs: Tomatsuppe, fred: Kalkunfilet

Uke 4: tirs; Kyllingsuppe, fred: Karbonader

Uke 5: tirs: Grønnsakssuppe, fred: Skinkegrateng


Håper alle får en fin start på det nye året. Nøl ikke med å ta kontakt på merethe@gauselbakken.no eller på tlf 51956890 hvis dere lurer på noe, eller har råd å tips å komme med. Ris og ros mottas med takk :-)

Nyttårshilsen fra Merethe