fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra cornerflagget april 2019

image

Månedsbrev fra cornerflagget april 2019

  • 01-04-2019

Hei!

" Den lille røde høna" er eventyret vi har hatt om den siste tiden. Det synes barna er kjekt, følger godt med når vi forteller eventyret i samlingen. De har mye på hjertet og mange tanker om det vi snakker om i samlingene.  Enten det er kunstbildet, eller hvorfor ingen av dyrene vil hjelpe den lille røde høna.Nye sanger lærer de seg fort. 

Ta dere gjerne en tur inn på avdelingen for å se på alt barna har laget den siste tiden. Med inspirasjon fra Solsikkebildet av van Gogh har vi laget solsikker og malt flotte bilder. Den lille røde høna er laget med hjelp av håndavtrykk og fjær. 
Den neste måneden fortsetter vi med det samme tema.  Uke 15 går faste aktiviteter ut. Da skal vi ha tema påske. Vi skal lage påskepynt, og synge påskesanger. Påskesanger; Hvor bor du lille kylling, Lille Kalle, En liten kylling i egget lå.

Viktige datoer i april:

3.april er det foreldremøte og generalforsamling kl.18 - 20

6.april byttedag kl.10 - 12. Det blir mulighet for å bytte klær, leker o,l på fellesrommet i barnehagen.

10.april. Påsketur til fritidsgården for hele barnehagen. Barna kan ha med drikke og noe godt i sekken. Vi griller pølser på gården, og har ulike aktiviteter sammen.

11.april. kl.8.00. Påskefrokost for barn og foreldre.

15 og 16.april er barnehagen åpen fra kl.07.30 - 16.30, 17.april fra 07.30 - 12.00. Vi er sammen med Målgården disse dagene.

Ta kontakt hvis det er noe dere lurer på. 

Ønsker dere alle en god påske!

Hilsen Inger Lise, Hilde, Tatiana, Torill, Marius og Tone Merete.