fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Målgården mai 19

Månedsbrev Målgården mai 19

  • 02-05-2019

Hei alle sammen.

I april har vi jobbet med eventyret om Rødhette og Ulven, kunstneren Kjell Pahr Iversen, farger og påske. Barna har blitt godt kjent med innholdet i eventyret og det går igjen i hverdagsaktivitetene. Vi ser at barna lever seg inn og tar de ulike rollene. Det er spennende med stemmebruk og kroppsspråk når vi voksne forteller eventyret om Rødhette i samlingsstund. Første halvdel av april, var det påsken som hovedsakelig var tema. Vi var på påskevandring i kirken, sang påskesanger og laget påskepynt. Takk for at dere kom på påskefrokost. Det var en koselig morgenstund med herlig frokost.

Våren er kommet og det nyter vi i Gauselbakken. Vi har vært mye ute og det dukker stadig opp vårtegn. Fuglesang, meitemarker, edderkopper og trærne har fått blader. Så er det så koselig med fuglekassen som henger på treet vårt. Småfuglene koser seg og barna er veldig opptatt av dette.

Vi har malt flotte bilder inspirert av Kjell Pahr Iversens fantastiske kunst. De ble utrolig flotte.

I mai fortsetter vi med farger og vår som tema. Vi vil jobbe med historien om Larven aldri mett. Vi skal bli bedre kjent med kunstneren Lars Hertervig, også en Stavangerkunstner som er kjent for naturportretter. 

Vi skal snakke om 17. mai og øve på 17. mai sanger. Sangene vi øver på er "Alle fugler", "Lille Måltrost", "Norge i rødt, hvitt og blått", "Tenk at nå er dagen her" og "Ja, vi elsker dette landet". 

Praktiske opplysninger

Mandag 6. mai er det dugnad for de av dere som ikke var på den forrige. den starter kl. 17:30 og varer til kl. 20:30.

Torsdag 16. mai tar vi 17. mai feiringen på forskudd i barnehagen. I år er det vi som skal på besøk til Dronningåsen barnehage. Det gleder vi oss til. Vi starter feiringen med å gå fra barnehagen kl. 09:30. vi går i tog til Fritidsgården der vi møter Dronningåsen barnehage. Sammen går vi tilbake til Dronningåsen. Vi skal feire nasjonaldagen og kose oss med kjekke aktiviteter. 

21. mai blir det tur til Dalsnuten for ABC-gjengen. Det kommer eget infoskriv om dette. 

28. mai blir det overnatting i barnehagen for ABC-gjengen. Det kommer eget infoskriv om dette. Vi gleder oss. 

Det blir foreldresamtaler uke 22 og 23. Det blir hengt opp oversikt i garderoben med tider. 

Minner om planleggingsdag fredag 31. mai. Barnehagen er da stengt.

Det blir 15 års jubileumsfeiring onsdag 5. juni. Se informasjon dere har fått. 

Det er med tungt hjerte at jeg, Silje, sier opp min stilling i barnehagen. Jeg skal flytte sammen med min mann til Averøy (midt mellom Molde og Kristiansund) som er hans hjemsted. Jeg vil takke for 15 fantastiske år i verdens beste barnehage. Jeg er ydmyk, stolt og takknemlig for at jeg har fått muligheten til å jobbe med så mange flotte barn, foreldre og personal. Jeg har hatt gleden av å være med fra oppstarten til barnehagen, noe jeg setter stor pris på og som jeg vil bære med meg resten av livet. Tusen hjertelig takk for meg. Jeg skal jobbe t.o.m. juni. 

Vårhilsener fra Pål, Marius, Wenche, Merethe, Vigdis og Silje.