fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra 16-Meteren, juni-19

image

Månedsbrev fra 16-Meteren, juni-19

  • 02-06-2019

Hei, hei alle sammen. Juni, og sommeren står for tur!

Litt om mai:

Vi startet opp med nytt tema; Rødhette og ulven og kunst av Picasso. I tillegg var det 17 mai med alt som følger med. Vi øvde på sanger, øvde på å gå i tog. Vi pratet om flagget og at det var hele Norge som hadde bursdag. Vi hadde en kjempefin 16 mai i Dronningåsen barnehage med korpsmusikk, kjekke leker, pølser og is. Vi fortsetter med samme tema nå i juni. 

Vi har hatt vannlek i barnehagen. Da fyller vi store baljer på badet, og barna får bade og leke med vann i mindre grupper. Dette er veldig kjekt. Vi passer på at alle barna får være med en gang. 

Vi hadde og et veldig kjekt opplegg på Fritidsgården sammen med Målgården. Vi bruker jo Fritidsgården som tur hele året, men litt ekstra stas når vi får komme tett innpå dyrene, gi dem mat og plukke egg. 

Barna som skal bytte avdeling til høsten har fått være på besøk på de ulike avdelingen. Dette har vært spennende og veldig kjekt. Det er den stor "snakkisen" på avdelingen for tiden. Dette vil vi gjøre mer av også nå i juni. 


Viktige datoer i juni:

5 juni 15 års jubileum kl.16-18.30. Det er ikke turdag denne dagen. 

6 juni har 16-Meteren sykkeldag. Da har barna med seg egne sykler hjemmefra. De barna som har sparkesykkel eller tohjulssykkel må ha hjelm. 

11 juni drar hele barnehagen på sommertur til Hove fuglepark. Barna trenger sekk med drikke, frukt, chips, kjeks (ikke snop). Vi griller pølser. 

I uke 26, 27 og 28 har barnehagen innskrenket åpningstid 07.30-16.30. 


Gjennom hele sommeren har vi ulike tema de forskjellige ukene.

Uke 26: musikk, sang og ringleker.

Uke 27: idrettsuke.

Uke 28: vannuke.

Uke 29: sjørøveruke.

Uke 30: natur og tur-uke.

Uke 31: ferieuke

I sommer vil vi være mye sammen med Tverrliggeren, avdelingene blir slått sammen. Det vil være personal fra avdelingen gjennom hele sommeren. 


Da vil vi takke så mye for samarbeidet i barnehageåret som har godt, og ønsker dere alle en riktig fin sommer!! (nytt skriv kommer i august). 

Sommerhilsen fra Benedicte, Maren, Grete, Ida, Fadi og Hanne.