fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra cornerflagget juni 2019

image

Månedsbrev fra cornerflagget juni 2019

  • 04-06-2019

Hei!

Først litt om hva vi gjorde i mai. Første delen av måneden var det naturlig nok fokus på 17.mai. Vi snakket om hvorfor vi feirer nasjonaldagen vår, og øvde på 17.mai-sanger. Vi leste bok om hvordan Karsten og Petra feiret 17.mai. Denne boken likte barna godt. Det var en kjekk feiring av nasjonaldagen sammen med Dronningåsen barnehage. Barna sang og ropte i toget, og det var mange kjekke aktiviteter i Dronningåsen.

Vi har nå startet å lese eventyret om pannekaka og alle dyrene den møter på sin vei. Derfor laget vi pannekaker til lunsj, stor stas.
Barna har samarbeidet om å lage tre flotte malerier. Inspirasjon til maleriene var stavangerkunstneren Kjell Pahr Iversen. Kom inn på avdelingen og se på de flotte maleriene!

Det er ikke lenge til barna i ABC-gjengen slutter i barnehagen. Vi har hatt en nydelig tur til Dalsnuten sammen, der mestringsfølelsen var stor for alle. Overnattingen i barnehagen har vært noe de har gledet seg til lenge. Det ble en kjempekjekk kveld for alle sammen. For en fantastisk gjeng å få være sammen med!
Vi takker for samarbeidet gjennom disse årene, og vi kommer til å savne de flotte barna. Ønsker de og dere lykke til på skolen.

Viktige datoer i juni:

5. juni: 15-årsjubileum kl 16.00 - 18.30.

11. juni: Sommertur for hele barnehagen til Hove fuglepark. Barna trenger sekk med drikke, frukt, chips og kjeks. Vi griller pølser.

12. juni: Forestilling i Gausel bydelshus for 3-6 åringene.

19. juni: Sykkeldag på Cornerflagget. De barna som har med sparkesykkel eller tohjulssykkel må ha med hjelm.

Innskrenket åpningstid 07.30 - 16.30 i uke 26, 27 og 28.

I sommer har vi ulike tema i de forskjellige ukene.

Uke 26: Musikk, sang og ringleker.
Uke 27: Idrettsuke
Uke 28: Vannuke
Uke 29: Sjørøveruke
Uke 30: Natur- og turuke
Uke 31: Ferieuke.

I sommer skal vi være mye sammen med Målgården, avdelingene vil bli slått sammen. Det vil være personal fra avdelingen gjennom hele sommeren.

Hilde skal ut i fødselspermisjon i juli.

Vi vil takke for samarbeidet i dette barnehageåret, og ønsker dere en fin sommerferie!

Sommerhilsen fra
Hilde, Marius, Torill, Inger Lise, Tatiana og Tone Merete.