fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Velkommen til nytt barnehageår!

image

Velkommen til nytt barnehageår!

  • 01-08-2019

Da vil vi i Gauselbakken ønske nye og gamle barn og foreldre velkommen til nytt barnehageår. Håper dere har hatt en fin sommer. I barnehagen har vi hatt ulike tema gjennom sommeren med kjekke aktiviteter. Det er lagt ut bilder av sommerbarnehagen på nettsiden, ta en titt. 

Vi har fått nytt gulv i hele barnehagen, og nye flotte kjøkken på avdelingene, samt nede på fellesrom. Dette har jo medført at avdelingene har vært litt på tvers, og at klær er flyttet på. Savner dere noe til deres barn, gi beskjed til avdelingen så skal vi nok finne det. 

Avdelingene starter opp med tilvenning i uke 32. I august og september er det tilvenning og vennskap som er tema i barnehagen. Vi ser viktigheten av og setter av god tid til at nye og gamle barn skal få bli trygge på de voksen og barna på avdelingen. Samt rutinene i hverdagen. Vi har fokus på at nye vennskapsbånd skal etableres, og gamle vennskap utvikles. Når det gjelder faste aktiviteter som turdag og kjøkkendag starter Målgården, Cornerflagget og Tverrliggeren med dette i uke 37. 16-Meteren i uke 38.  ABC-gjengen som er for de eldste barna i barnehagen starter opp i uke 37. Det vil komme mer informasjon fra de ulike avdelingene i månedsplan og månedsbrev i slutten på august. 

Nytt personal i barnehagen er: Hanna, barnehagelærer på Målgården. Og Sheyda og Tonje kommer tilbake fra permisjon på Cornerflagget.

Minner om planleggingsdag onsdag 14.august, da er barnehagen stengt. 

Gleder oss til et nytt år! Hilsen alle i personalet.