fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Velkommen til nytt barnehageår!

image

Velkommen til nytt barnehageår!

  • 11-08-2020

Vi i Gauselbakken ønsker nye og gamle barn og foreldre velkommen til nytt barnehageår! Håper dere har hatt en fin sommer. I barnehagen har vi hatt ulike tema gjennom sommeren; sang og ringleker, idrett, natur og tur, sjørøver, vann og forskeruke. Bilder fra sommeren ligger ute på nettsiden. 
Avdelingene er nå i gang med tilvenning. I august og september er det tilvenning og vennskap som er tema i barnehagen. Vi ser viktigheten av å sette av god tid til at nye og gamle barn skal bli trygge på de voksne og barna på avdelingen. Samt rutinene i hverdagen. Vi har fokus på at nye vennskapsbånd skal etableres, og gamle vennskap utvikles. 
Turdager starter vi opp med i september. Da har barna med seg sekk med niste og drikke. Onsdag 2 september går 16-Meteren og Målgården på tur, torsdag 3 september er det Cornerflagget og Tverrliggeren sin tur. Vi kommer til å gå på tur andre dager og i mindre grupper, da står barnehagen for maten. Dere vil få mer informasjon fra de ulike avdelingene i månedsplaner og skriv. 
Fra nytt barnehageår, altså fra mandag 17.august får barna servert frokost i barnehagen. De trenger ikke å ha med seg mat. 


Regjeringen iverksatte før sommeren en trafikklysmodell som skal avgjøre hvilke smitteverntiltak som gjelder i barnehager og skoler. I Stavanger er vi ennå på gult nivå:
1. Ingen syke skal møte i barnehagen.
2. God hygiene og forsterket renhold.
3. Kontaktreduserende tiltak:
Unngå fysisk kontakt mellom ansatte.
Hele avdelingen regnes som en kohort.
Unngå trengsel og store samlinger.
Tilstrebe avstand mellom ulike kohorter.
Dele inn uteområdet for å holde avstand mellom kohorter. 
Tetthet i grupper:
Unngå trengsel på vei inn og ut av barnehagen.
Foresatte må holde en meter avstand til ansatte og andre foresatte.
Økt bruk av utetid. 


For å ivareta smitteverntiltakene blir våre åpningstider videre være kl.07.30-16.30. Vi viderefører at at alle kan levere og hente når de selv ønsker og har behov, innenfor oppsatt åpningstid, men det foregår på samme vis som nå. Det vil si at personalet kommer ut og tar imot barna ved inngangen til avdelingen. Vi ønsker ikke at foreldrene/ foresatte kommer inn i garderoben. Barn som er på tilvenning kan foreldrene være med inn. 
Minner om planleggingsdag fredag 14.08, da er barnehagen stengt. 
Gleder oss til et nytt spennende år!
Hilsen personalet.