fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Velkommen til nytt barnehageår!

image

Velkommen til nytt barnehageår!

  • 03-08-2023

Vi i Gauselbakken barnehage ønsker nye og gamle familier velkommen til nytt barnehageår. Håper dere alle har hatt en fin sommer. 
Det har vært en kjekk sommer med ulike tema; sang og ringleker, idrett, sjørøver, natur og tur, forsker og vannuke. Bilder fra sommeren ligger på nettsiden. Det har vært stor stas for barna og hatt ungdommer fra "Ung i jobb" i barnehagen gjennom hele sommeren.  


Neste uke begynner vi med tilvenning av nye barn og barn som skal bytte avdeling. Tema for august og september er tilvenning og vennskap. Vi ser viktigheten av å sette av god tid til tilvenning, slik at nye barn og gamle barn skal få bli trygge på de voksne, de andre barna og få bli kjent med barnehagens rutiner. Vi har fokus på at nye vennskap skal etableres, og gamle vennskap utvikles. 
Vi starter opp med faste aktiviteter i uke 37, barna trenger ikke tursekk med seg før dette. Hva de faste aktivitetene gjennom uken er, vil dere få god informasjon om fra de ulike avdelingene i slutten av august i form av månedsbrev og månedsplan. Det vil bli avholdt foreldremøte i løpet av september. 
I august er det 16-Meteren og Målgården som har tidligvakt. Barna som kommer mellom kl.07.00-07.30 følger dere inn på de avdelingene. I september er det Cornerflagget og Tverrliggeren som har tidligvakt. Gleder oss til et nytt spennende år!
Kom til oss om det er noe dere lurer på.
Hilsen personalet.