fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra Cornerflagget oktober 2021

image

Månedsbrev fra Cornerflagget oktober 2021

  • 04-10-2021

Hei!
Da var vi kommet godt igang med et nytt barnehageår. 
September ble brukt til tema tilvenning og vennskap. De nye barna har funnet seg godt til rette på avdelingen, og blitt trygge på rutiner i barnehagen. Vennskap er et viktig tema, og vi har jobbet med dette på forskjellige måter. Vi har lest forskjellige bøker om tema, sunget sanger og hatt formingsaktiviteter. Veiledning av barna i her og nå situasjoner er det i jobber mest med i hverdagen. Da blir det konkret læring av hva som er rett og galt. Tema vennskap og sosial kompetanse er noe som vi vil fortsette å jobbe med gjennom hele året. 
Vi har nå startet med alle faste aktiviteter, og ekstra kjekt at vi kan være sammen alle på huset. Cornerflagget hadde ansvar for første fellessamling. Alle på avdelingen sto foran og sang vennskapssangen "det er godt å ha någen". De synes det var stas, og var stolte.

Dyr er overordnet tema for barnehagen i år. De to neste månedene skal vi jobbe med sangen " Dyrene i Afrika" . Sangen er er gøy sang , og en sang med mange historier som vi kan bli kjent med. Vi skal også lære fakta om de forskjellige dyrene i hører om i sangen.
I tillegg skal vi se på endringene som skjer i naturen om høsten.
I uke 43 får dere tilbud om foreldresamtale. Vi henger opp lister på avdelingen med tidspunkt som dere kan skrive dere opp.
4. nov inviteres dere til lanternefest på ettermiddagen i barnehagen. Fint hvis dere kan ta med syltetøyglass o.l som barna kan lage lykter av.
Som nevnt på foreldremøte, bare ta kontakt hvis dere lurer på noe eller har tilbakemeldinger.
Hilsen
Inger Lise, Sheyda, Marius, Denait og Tone Merete