fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev cornerflagget november 2021

image

Månedsbrev cornerflagget november 2021

  • 31-10-2021

Hei alle sammen!

Oktober nærmer seg slutten og nok en høstmåned står for tur. Vi har hatt en fin høstmåned med variert vær; sol, regn, vind, kalde og milde dager. Høsten byr på mye endringer i naturen og vi har undret oss over endringene i barnehagen og ute på tur i nærområdet. Bare fantasien setter grenser for alt vi kan bruke de fargerike høstbladene som faller ned fra trærne til.

I oktober startet vi opp med sangen/historien «Dyrene i Afrika» som tema. Både de yngste og eldste synes det er veldig spennende. De yngste har sunget sangene «Dyrene i Afrika», «Apekatten Bongo», «En elefant kom marsjerende», «Vi er apekatter» mye i samlingsstunder og har fått kjennskap til dyrene. De eldste har blitt godt kjent med fortellingen; hva som skjer med dyrene og faktabasert kunnskap knyttet til dem. Vi har laget en jungel på avdelingen og hatt ulike formingsaktiviteter knyttet til tema.

Vi skal fortsette å ha fokus på «Dyrene i Afrika og årstiden- høst i november. De yngste skal får mer kjennskap til fortellingen og hva som skjer med de ulike dyrene. De eldste skal få mer kjennskap til faktabasert kunnskap knyttet til dyrene i Afrika.

Praktisk informasjon
Mandag 1. november sendes brukerundersøkelsen ut. For å kunne bruke resultatet fra undersøkelsen i videre arbeid, håper vi på høy svarprosent.
Torsdag 4. november er det Lanternefest i barnehagen.

Fredag 12. november er det planleggingsdag og barnehagen er stengt.
I uke 46 kommer det en elev fra Jåttå videregående skole som skal være i praksis hos oss i 3 uker.


Minner om at det går mot kaldere tider og barna trenger varme klær i barnehagen. Luer, votter, varme sko, varm genser og vinterdress.

Hilsen Sheyda, Inger Lise, Marius, Tone Merete og Denait!