fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev November

image

Månedsbrev November

  • 31-10-2021

Hei hei
Da var vi kommet til årets mørkeste natt og vi har snudd klokka over til vintertid. Vi kommer til å fortsette med det tema som vi har hatt i oktober, der det har vært mye fokus på vennskap og god lek i grupper. Bøkene vi har valgt som tema disse månedene handler mye om det å dele med hverandre, og hvordan være venner/gode med hverandre. I samlingen med de minste bruker vi mye konkreter og synger sanger om de ulike dyrene som den lille musa møter på og prøver å bli venn med. De eldste barna får høre om regnbuefisken som må lære seg å dele med de andre fiskene i havet for slik å bli en bedre venn. 
I oktober har vi sett mye endring i naturen både på tur og ute i barnehagen. På Målgården har barna vært med og raket løv som har falt ned fra det store treet som står rett utfor barnehagen. De har også fått lekt med vann og laget mye sorpekaker ute i sandkassen. Barna liker godt når vi har sang og bevegelse ute og hinderløype ser vi også at de synes er veldig kjekt. Formingsaktiviteter denne måneden har vært forberedelser til Lanternefesten som vi skal ha nå i november, barna har blant annet laget seg fine lykter som de skal bruke.
Praktisk informasjon : 
Mandag 1. november sendes brukerundersøkelsen ut. Vi håper dere alle tar dere tid til å svare på denne.
Torsdag 4. november er det Lanternefest i barnehagen. Frist for å melde seg på er 1.november. Se info på nettsiden og på tavlen.
Fredag 12.november er det planleggingsdag og barnehagen er da stengt.
Vi starter med foreldresamtaler i uke 46. Det vi bli hengt opp lister som dere kan skrive dere på. Det er Vigdis, Tatiana og Hannah som skal ha samtaler.
I uke 46 kommer det også en elev fra Jåttå vgs. som skal være i praksis hos oss i 3 uker.
Fra og med uke 48 går vi ut av de faste aktivitetene. Det betyr at dere ikke trenger å ha med dere tursekk på onsdagene.


Ha en fin november måned hilsen Tatiana, Dominika, Hannah, Ester og Vigdis