fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra Målgården, Februar 2022

image

Månedsbrev fra Målgården, Februar 2022

  • 31-01-2022

Hei alle sammen!

Tiden flyr og vi allerede ferdig med første måned i 2022! 

Det har vært en fin start på året og vi er tilbake på grønt nivå! 
Med dette må vi si at det er veldig koselig å få ha dere foreldre inn i garderoben igjen. Vi er også veldig takknemlige for den positive tilbakemeldingen vi har fått på brukerundersøkelsen, det varmer våre hjerter :) 

I Januar har vi vært så heldig å få bli kjent med Erik, som for øyeblikket er den minste sjarmøren hos oss. 
I uke 4 hadde vi besøk av Daniela, som var praksiselev fra Jåttå Vgs. Hun var en koselig jente å ha på besøk, som vi nå ønsker masse lykke til videre på skolen!

Vårt mål for månedene Januar og Februar er å bli bedre kjent med dyr som lever i de kalde områdene; Arktis og Antarktis. Her har vi hatt samlinger hvor vi har pratet om og blitt bedre kjent med dyrene gjennom bruk av bøker, bilder og videosnutter av dyrene i sine naturlige habiat. Vi har også laget en stor samling av isbjørner, pingviner og seler i formingsstundene våre. 
Vi fortsette med temaet i februar og ser frem til å lære enda mer om dyrene. 

ABC- barna har endelig fått være samlet med resten av ABC- barna på huset på tirsdagene, noe som er stas med tanke på å danne nye vennskap blandt gjevnaldrende. Den store "snakkisen" hos ABC- barna har helt klart vært Svømming. Barna tripper i spenning, mens de venter på "taxi-bussen". I vanntilvenningen får de utfordret seg..Det plaskes, dykkes og hoppes fra bassengkanten, og vi på sidelinjen synes de er veldig modige! I februar starter vi også opp med "Lego- education", som er et kult legoprosjekt ABC- barna. Her er hovedfokuset samspill og samarbeid, samtidig som de tilegner nye kunnskaper og ferdigheter gjennom å løse de utfordringene og oppgavene de får.

Da smittesittuasjonen er som den er, avventer vi litt til med å ha fellessamlinger på hus.  Men det hindrer ikke oss i å holde oss i form, da vi fremdeles har fremdeles morgentrim, og vi koser oss med samlinger sammen på avdelingen.
26. Januar hadde vi også brusdagssamling for Aidan som ble hele 5 år!

Praktisk Info:

- Tirsdag 1. Februar ønsker vi Elin, Ivans lillesøster, velkommen til Målgården! 

- Fredag 4. Februar markerer vi samefolketsdag i barnehagen

- Tirsdag 22. februar blir det teater for 3-5 åringene i barnehagen som handler om mobbing.

- Fredag 25. februar er det fargefest! Her kan vi kle oss i fargerike klær for annledningen!

- Minner om at ingen syke møter i barnehagen. Vi oppfordrer til maks 2 foreldre i garderoben, samt en rask og effektiv levering/henting. 

Med vennlig hilsen fra Hannah, Tatiana, Dominika, Vigdis og Ester.