fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra Målgården juni2022

Månedsbrev fra Målgården juni2022

  • 30-05-2022

Hei alle sammen! En flott mai måned er forbi, og sommermåneden juni står for tur. Vi har hatt en veldig fin mai måned på Målgården. Det var mange dager med sol og varme og det har vært fint å være ute i lette klær.
De første ukene i mai var tema 17. mai. Vi har sunget vår- og 17. mai sanger, snakket om 17. mai feiring og øvd oss på å gå i tog. Den 16.mai feiret vi 17.mai på forskudd sammen med Dronningåsen barnehage. Fra fritidsgården gikk vi sammen i tog med korpsmusikk og sang. Etterpå hadde vi mange kjekke aktiviteter for alle aldersgrupper i vår barnehage. Vi spiste is og pølser. Barna fikk utdelt medaljer og storkoste seg.
Både store og små barn er fasinert av det som kravler, kryper, flyr og "summer" utendørs. Småkryp er magisk for barn. De undrer seg over hvert insekt som de finner. I juni vil vi fortsette å ha fokus på insekter og sommertegn.
Våre ABC-barna hadde overnatting i barnehagen. Forventningene og spenningen var store, og det var stor stas å overnatte i barnehagen.
Hele året jobbet vi med temaet om dyr og som oppsummering av dette arbeidet skal vi ha forestilling 9 juni for dere foreldre. Alle barna blir deltakere og de gleder seg masse. Forestillingen starter 15.30 og etterpå blir det grillfest. Ta med grillmat, så griller vi og koser oss sammen. Det vil komme eget skriv om dette. 
Nå er barnehagetiden snart er over for våre førskolebarn. Det har vært flotte år sammen med barna og dere foreldre. ABC-barna er en fin gjeng som vi har blitt veldig glad i, og kommer til å savne. Lykke til på skolen og takk for fantastisk samarbeid med dere foreldre.
Vi har hatt besøk av barna fra 16. meteren som skal begynne hos oss i august og det har vært veldig kjekt. Så i juni fortsetter de å besøke oss. Vi vil nå i juni ha to besøksdager for barna som skal starte på Målgården til høsten: 9 og 16 juni.
I uke 23 kommer Hedda til oss. Hun er en elev fra ungdomsskole som blir hos oss gjennom et prosjekt " Unge i jobb". Vi gleder oss til å bli kjent med henne.
Praktisk informasjon:
07.06-tur til Dalsnuten for ABC-barn
09.06-sommerfest i barnehage. Mer info kommer
14.06-tur til hekseskogen for ABC-barn
21.06-sommertur for hele barnehage. Mer info kommer
Sommerbarnehagen starter i uke 26, og da går alle faste aktiviteter ut. I stede skal vi ha ulike sommeraktiviteter til de ulike ukene. Barna trenger ikke å ha med seg sekk disse ukene: 
Uke 26: Musikk, sang og ringleker uke
Uke 27: Idrett uke
Uke 28: Sjørøver uke
Uke 29: Forsker uke
Uke 30: Natur og tur uke
Uke 31: Vannuke
Det vi være personal fra Målgården gjennom hele sommeren. Det er innskrenket åpningstid i uke 26,27 og 28, kl.07.30-16.30.
Dette bli siste månedsbrev før sommeren. Vi vil takke alle sammen for godt samarbeidet i år. Vi ønsker ABC-gjengen lykke til på skolen til høsten.
God sommer og sommerhilsen fra Ester, Dominika, Vigdis, Hannah og Tatiana