fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra Cornerflagget oktober 2022

image

Månedsbrev fra Cornerflagget oktober 2022

  • 03-10-2022

Da har vi kommet godt i gang med nytt barnehageår. Tilvenningsperioden har gått fint. Det var nok litt tøft for både barn og foreldre i starten, men nå ser vi at det går bra. Barna har blitt trygge på oss voksne på avdelingen, og viser glede for å se de andre barna. De utforsker de ulike lekene inne, og beveger seg på større områder ute. Resten av barnegruppen har vist tålmodighet og forståelse for at det var litt gråt en stund. De liker godt å leke med de nye barna, og samspillet mellom de yngste og eldste barna er fint. 
Vi har startet med faste aktiviteter. 1 åringene skal bli kjent med de ulike aktivitetene. Noe er av og til litt skummelt, samtidig ser vi at de fort tilpasser seg nye aktiviteter.  Det er en positiv barnegruppe som viser glede og entusiasme for de forskjellige aktivitetene vi har.  Og det var ekstra stas for 5 åringene å få starte på ABC - gjengen. Der blir de bedre kjent med barna fra de andre avdelingene, og de har skoleforberedende aktiviteter.
Brannvernuken synes barna var veldig spennende. De fikk hilse på brannbamsen Bjørnis, lære om brannvern og vi hadde brannøvelser. De laget brannbil av en eske og slukkeapparat av tomme brusflasker som de fikk leke med. Det var mange "branner" som ble slukket på avdelingen.
Hovedtema for dette barnehageåret er kroppen. De kommende månedene skal vi ha fokus på kroppsdeler, sansene og ulike følelser. Vi skal lese faktabøker og boken "Sammen om sansene", ha ulike formingsaktiviteter og ulike leker knyttet til tema. 
I starten av november skal vi ha Lanternefest i barnehagen. I den forbindelse skal vi lage lykter, og vi ber derfor om at hvert barn tar med seg et tomt syltetøyglass som vi kan bruke til dette. Barna skal også lage kunst som blir solgt på festen. Mer informasjon vil komme.
Kjekt at det var så godt oppmøte på foreldremøte. Er det noe dere lurer på så er det bare til å ta kontakt.
Hilsen
Sheyda, Inger Lise, Birna, Denait og Tone Merete.