fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra Cornerflagget desember 2022

image

Månedsbrev fra Cornerflagget desember 2022

  • 30-11-2022

Høsten har vært innholdsrik på avdelingen. Barna har lært om kroppen, da spesielt om sansene sine. De har også tegnet selvportrett. Da fikk de se seg i speilet mens de tegnet ansiktet sitt. Det var kjekt å se hvor flinke de var, og at de oppdaget detaljer i ansiktene sine. 
Kjekt at så mange kom på Lanternefesten. Håper alle hadde en koselig ettermiddag sammen. Barna syntes i hvert fall det var stas å lage kunst som de skulle selge til dere.
I november var vi på litt annerledes tur, Turbotråkk. Turbo er bamsen til turistforeningen, og den møtte vi i skogen. Der fikk barna naturbingo, og de var veldig ivrige. Generelt liker barna godt å gå på tur, og det er alltid fin og fantasifull lek i skogen.
Leken på avdelingen er variert og kreativ, bærer preg av lite konflikter på. Det er en barnegruppe som er flinke til å inkludere hverandre, og vi ser de har det fint sammen. Ettåringene viser tydelig glede av å se hverandre, og de leker mye i kjøkkenkroken og med dyr for tiden.


I desember ønsker vi en rolig og koselig tid på avdelingen. Faste aktiviteter som for eksempel turer utgår. Vi skal bake julekaker, lage julegaver og pynt, synge julesanger og lese julehistorier i lesestunden. 
3 - 5-åringene skal lese boken "24 dager" til jul i samlingen. Den handler om to mus, og hva de opplever i dagene frem til julaften. 1 åringene skal bli ekstra godt kjent med sangen " På låven sitter nissen". Adventskalender er hjerte med oppgaver til hvert barn. 
Vi skal ha barneintervju med de to eldste kullene. Dette er en samtale om hvordan de har det i barnehagen.
Viktige datoer:
8. des: Kirkebesøk for 3 - 5 år.
13. des: Luciafrokost for foreldre og barn.
16. des: Nissefest for barn og ansatte.
20. des: Julekonsert i konserthuset for 3 - 5 år.
2. jan: Planleggingsdag.
Brukerundersøkelsen blir sendt ut i desember og er åpen til 20.12. Vi oppfordrer alle til å svare på den, for deres meninger er viktig for oss.
Fint hvis dere kan ta en opprydding i hyllen til barnet deres. Da er det lettere for barna og oss å holde orden. Vi setter også pris på at dere merker hansker/votter. 
I romjulen er åpningstiden innskrenket, da holder vi åpent fra 07.30 - 16.30. 
Vi vil takke for et fint samarbeid i 2022, og ønske dere en fredfull juleferie.

Hilsen
Inger Lise, Sheyda, Birna, Denait og Tone Merete.