fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra 16-Meteren, januar-23

image

Månedsbrev fra 16-Meteren, januar-23

  • 02-01-2023

Godt nytt år alle sammen! Håper dere alle har hatt en fin jul og nyttårsfeiring. 
Vi har hatt en koselig julemåned på 16-Meteren, med alt som hører julen til. Vi har bakt og smakt. Vi har pyntet, laget og pakket. Vi har sunget julesanger og gått rundt juletre. Vi har trukket kalender som ble hengt opp i vinduet, dette var noe alle barna syntes var veldig stas. Det var koselig å ha dere på besøk på Lucia frokost. Og selvfølgelig kom selveste nissen innom barnehagen på nissefesten, dette var gøy og litt skummelt på samme tid. Vi fikk og lekt ute i snøen, laget snømann, lykt og testet ut akebrett, og spist masse snø! 


Vi har handlet inn nye leker til avdelingen; nytt kjøkkenutstyr, mer playmobil, brannmann kostyme, bøker og "nobber" (dette er konstruksjonsleker for de yngste). Vi deler barna mye i hverdagen, lager gode lekegrupper. Vi ser at de eldste barna klarer å holde på leken over tid, og de samarbeider mer å mer i leken. Det er veldig kjekt å leke inne på lekerommet! 


Nå i januar og februar skal vi jobbe videre med tema "kroppen min", og vi skal ha eventyret om "skinnvotten". Om kroppen har vi fokus på kroppsdeler, og hva vi kan gjøre med kroppen vår. Vi bruker bilder, bøker, sanger og regler om kroppen i samling. Vi vil ha ulike fysiske aktiviteter inne og ute, som skal motivere og inspirere til ulike bevegelser. Eventyret har vi fokus på dyrene som flytter inn i votten, størrelser og tallrekken 1-7. Vi vil og trekke eventyret inn i ulike aktiviteter som forming, sporløype og yoga. 


Nå i januar begynner Heidi på avdelingen, vi gleder oss til å bli kjent med henne og familien. 


Praktisk informasjon:
Vi starter nå opp med turdag igjen, så husk sekk på onsdag. 
Husk å sjekk tørkeskap på våte dager. Gå gjennom ekstratøy jevnlig, og merk alt av barnas eiendeler. 
Da ser vi frem til å starte 2023 i Gauselbakken barnehage. Kom til oss om det er noe dere lurer på.
Hilsen Victor, Grete, Benedicte, Anita og Hanne