fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Målgården april 2023

image

Månedsbrev Målgården april 2023

  • 01-04-2023

Hei alle sammen :)
Da var mars måned over og vi starter nå på april, der vi først skal feire påske og ha påskeferie. Mandag, tirsdag og onsdag er det redusert åpningstid, kl7.30-16.30 og onsdag er åpningstiden 7.30-12.00. Vi ønsker alle en fin påskeferie.
Vi har i mars hatt både om tema følelser og i tiden før påske lest mye om "den store kylling".  Vi hører i løpet av hverdagen at barna har lært nye ting og prater mye om ulike følelser som vi har. De bruker mye bildene som vi har på veggen. der ser vi ulike følelser fint illustrert på hvert bilde. 
Barna har fått laget mye fin påskepynt som de skal få ta med seg hjem. De har malt påske egg, laget påskekylling, noen har perlet fin påskekylling og vi har dekorert på vinduene. Og selvfølgelig har vi fått sådd karse, det hører jo med til påsken.
Etter påsken skal vi fortsette med følelser som tema, og da vil vi gå mere inn på ulike episoder som kan skje i lek med andre, hvordan det føles nå noen ikke vil dele med andre, hvordan føles det når noen ikke får være med i leken?. Vi kommer til å ta i bruk "vennebøkene" og store bilder/plakat der vi kan samtale om hva som skjer ut fra det vi ser på bildet.
Vi markerer nasjonaldag til to land i april, dette er England som er den 23.april og Nederland som har den 27. april. Da prater vi litt om hva nasjonaldag er og blir litt bedre kjent med disse landene. 
Viktige datoer i april:
19.april: Foreldremøte/generalforsamling i barnehagen
25.april: Dugnad i barnehagen for Målgården og Tverrliggeren - mer info kommer.


Er det noe dere lurer på er det bare å ta kontakt med oss.


Hilsen Ester, Tatiana, Dominika, Frida og Vigdis