fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev cornerflagget juni 2023

image

Månedsbrev cornerflagget juni 2023

  • 31-05-2023


Hei alle sammen!


Vi har hatt en veldig fin mai måned på Cornerflagget. Første delen av måneden gikk til forberedelser av 17. mai; hvorfor vi feirer nasjonaldagen, det norske flagget – hvilke farger det har, formingsaktiviteter, øve på 17. mai sanger og gå i tog. 3-6 åringene har ble godt kjent med boken «Karsten og Petra hilser på kongen».  Vi hadde en super kjekk 17. mai feiring i barnehagen; tog sammen med Dronningåsen barnehage og orkesteret, etterfulgt av aktivitetsdag i Dronningåsen barnehage. Stas med pølser, saft, is og ikke minst medalje.
 
Det ble en ny tur på biblioteket og barna som var med fikk plukke med seg en bok hver, mange spennende bøker som ble tatt med tilbake til barnehagen. Stas og ta bussen inn til byen, samt kjøre forbi brannstasjonen og politistasjonen.
 
Etter et stort ønske fra abc-gjengen ble måneden avsluttet med taco som abc-gjengen lagde til hele avdelingen, dette var en stor hit for store og små.
 
3 -6 åringene har blitt kjent med boken «Sukkerkok i hodet» I boken møter vi tre venner; Erle som er en modig blodcelle, Luke en ivrig hvit blodcelle og Perle en utålmodig fettcelle. Boken gir oss innblikk i hvorfor det er viktig med sunn mat, også på dager fylt med fest og moro for at kroppen skal fungere godt. 1-2 åringene har blitt kjent med boken «Lille Larven Aldrimett» og synes det er veldig spennende med larven og all maten den spiser seg gjennom til den blir helt mett og forvandles til en sommerfugl. Vi fortsetter videre med tema «fysisk aktivitet og kosthold» i juni.


Abc-gjengen har vært på Dalsnuten –  det var en utrolig fin fjelltur med en superkjekk gjeng. Torsdag 15. juni blir det overnatting i barnehagen for dem, en dag de har sett frem til lenge. Vi vil takke for fine år og godt samarbeidet, ønsker dere og skolestarterne masse lykke til med skolestart til høsten. Dere er en fantastisk gjeng som vi kommer til å savne veldig.

Sommerbarnehage starter i uke 26 og vi går da ut av faste aktiviteter. Her kommer en oversikt over de ulike temaene:
uke 26: sang og ringleker
Uke 27: idrett
Uke 28: sjørøver
Uke 29: natur og tur
Uke 30: forsker
Uke 31: vannlek
 
Praktisk informasjon
·      Mandag 5.juni er det sommerfest i barnehagen kl. 15.30 – 17-30, henger skriv i garderoben med mer info.
·      Onsdag 7. juni har Cornerflagget sykkeldag. Barna kan ha med sykkel eller sparkesykkel i barnehagen, husk hjelm.
·      Onsdag 14. juni drar vi på sommertur med hele barnehagen til Soma gård. Barna skal ha med sekk med snacks og drikke, vi griller pølser.
  
Vil takke for samarbeidet dette barnehageåret og ønsker dere alle en fin sommerferie!
 
Hilsen Birna, Sheyda, Inger Lise, Tone Merete og Denait