fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra cornerflagget februar 201

Månedsbrev fra cornerflagget februar 201

  • 30-01-2017


Da var januar over. Vi håpet på snø, men det har ikke vært mye av det her på Gausel. De få dagene vi hadde med snø ble likevel godt brukte. Hele barnehagen var ute og rant på rumpebrett, og lekte seg i snøen.

Boken om Karius og Baktus er tema vi jobber med nå. Barna synes det er en morsom og kjekk historie. Vi har fargelagt figurene, og funnet ut hvem som er svart hår og hvem som har rødt hår.
Vi har snakket om hvorfor vi må pusse tennene, og hva slags mat som er bra for tennene våre. Vi gleder oss til å jobbe mer med historien den neste måneden.

I januar har vi hatt mange bursdager på avdelingen. Når vi feirer bursdag i barnehagen har vi fokus på bursdagsbarnet. Barnet får velge hva det vil ha på kronen, om det vil kle seg ut i kostymer som vi har i barnehagen, og når vi har samling er det bursdagsbarnet som er i fokus. Vi har en fin tradisjon om at de andre barna skal si noen fine ord til den som har bursdag. Det er en god måte å lære seg å vise empati for andre, og alle er gode på å si fine gode ord.

24 februar er det karneval i barnehagen. Da kan barna få kle seg ut hvis de ønsker det. Selve karnevalsfesten blir på fellesrommet sammen med alle i barnehagen. Mer info kommer.

Vi ønsker at dere foreldre sjekker boksene med skiftetøy jevnlig, slik at de har skift hvis de blir våte eller skitne når de er i barnehagen. Vi oppfordrer dere til å merke vottene til barna, da er det lettere for oss å holde orden og de forsvinner ikke så lett.
Ytterdressene er dessverre veldig skitne fortiden. Dere trenger ikke vaske de hver helg, men fint hvis dere tar de med hjem og børster av dressene med en våt klut.

Er det noe dere lurer på, ta kontakt med oss på avdelingen.

Hilsen
Silje, Inger Lise, Tatiana og Tone Merete.