fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra Tverrliggeren, mars 2017

Månedsbrev fra Tverrliggeren, mars 2017

  • 27-02-2017

Hei alle sammen, nå er vinteren på hell og vi ser frem mot våren. Vi har allerede hatt gode dager ute der barna ikke trenger å ha full vinterhabitt på og ser da at aktivitetsnivået og gleden ved å være ute øker, ikke minst for de yngste.

Nå har vi hatt tema Hakkebakkeskogen i to måneder og det har vært kjekt for alle. De eldste har vist glede over formingsaktiviteter og samlinger om Bakermester Harepus og peppekakebaking, alle er enige om at det ikke skal være en kilo pepper i deigen. Det er heller ikke riktig av Mikkel Rev å stjele kaker, sånn gjør man da ikke. De yngste har blitt kjent med Brumlemann som hjelper Bamsemor å vaske klær. I sangen om vesle Brumlemann, viser de ivrig frem hvilke kroppsdeler de kjenner igjen. Det var et høydepunkt da vi hadde vannlek og alle fikk bade sånn som han gjorde.

Karnevalet ble som alltid et kjekt arrangement. Barna var stolte over å kle seg ut og vi koste oss med fellessamling, katta i sekken og fastelavensboller.

I mars og april skal vi ha tema Karius og Baktus for hele gjengen, det gleder vi oss til. I tillegg starter vi i slutten av måneden å snakke om vår og påske. Den 22. mars er barna fra 3-6 år invitert til påskevandring i Gausel kirke. Opplegget starter kl 0900, så barna må være i barnehagen kl 0830 den dagen. Skal de ha frokost hos oss, må de komme før.

Den 14. mars er markeres Barnehagedagen i hele landet. I den forbindelse inviterer vi foreldre, søsken og besteforeldre til å feire med oss i Gauselbakken. Arrangementet varer fra kl 1500 til kl 1700, mer informasjon kommer.

Den 28. mars kommer Barnas musikkteater til oss og skal holde konsert. Forestillingen heter Akustiske stemninger – Et spennende møte med de kjente norske barnesangene.

Den 1. mars begynner Isabel fast på Tverrliggeren, det gleder vi oss til. Vi ønsker Brit Jorunn lykke til videre.

Er det noe dere lurer på er det bare å ta kontakt.

Hilsen Isabel, Ester, Liv, Marius, Marit, Aimee og Ragny