fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Målgården april 2017

Månedsbrev Målgården april 2017

  • 30-03-2017

Karius og Baktus har vært med oss som tema videre gjennom mars måned også. Vi har baket loff med sirup på, slik som Karius og Baktus liker så godt. Dette synes barna også var veldig godt, og det var mange som ikke hadde smakt på dette før.

Vi var også så heldige å få besøke tannklinikken her på Gausel hvor barna fikk se litt på de ulike utstyr som de bruker der. De fikk også med seg hver sin lille tube med tannkrem. Det var veldig kjekt.

Leke-dagen var også noe som barna synes var gøy og kanskje vi kommer til å gjøre dette igjen en annen gang.

I slutten av mars måned har påsken også vært et naturlig tema. 3-6 åringene var på påskevandring i Gausel kirke. Barna fikk kle seg ut og var veldig gode til å følge med og var aktivt med på vandringen vi hadde rundt om i kirken. Dette syntes barna var spennende å være med på.
Barna har så smått begynt å pynte litt på avdelingen, og vi vil fortsette med å lage påskepynt frem mot påsken.

Barnehagedagen fikk vi heldigvis gjennomført ute i fint vær. Det var en stund veldig usikkert med hvordan været ville bli, men heldigvis kom solen frem til slutt og det ble en fin markering med mye god mat og flinke barn som sang for alle som var der. Vi takker for godt oppmøte.

De neste to måneder begynner vi på nytt tema om Hakkebakkeskogen av Thorbjørn Egner. Vi vil da bli bedre kjent med noen av dyrene i skogen, blant annet Klatremus, Mikkel rev og Brumlemann.
Vi vil også trekke inn påske som tema den første delen av måneden, i tillegg til vår og forandringer som skjer i naturen.

I uke 14 utgår faste aktiviteter på avdelingen. Disse blir byttet ut med ulike påskeaktiviteter. Vi skal blant annet på felles påsketur til fritidsgården tirsdag 4.april og ha påskefrokost med dere foreldre fredag 7.april. Velkommen.

10. og 11.april er det innskrenket åpningstid. Da er barnehagen åpen fra 0730-1630. Onsdag 12.april er barnehagen åpen fra 0730-1200.

Nå som våren er her er det lurt å gå gjennom klærne til barna og sjekke om der er klær som kan tas med hjem.



Vårhilsen fra Wenche, Pål, Silje og Vigdis